Horoskop Dvojčica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Dvojčici po horoskopu (20. maj – 20. junij) bo dih vedno znova zastal ob bistrem, dobrosrčnem in fizično privlačnem Levu. Prijateljsko je razpoložena do očarljivih Tehtnic, ki postrežejo s komplimentom in sočno zgodbo, veliko pa se lahko nauči od potrpežljivih Kozorogov, ki jo lahko odvadijo površnosti.

Horoskop Dvojčica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti! (foto: Profimedia) Profimedia
15. 6. 2011

Dvojčice zanima le zabava! In seveda to, da je na urniku kar se da pogosto! Na vsaki zabavi te je moč najti nekje v središču dogajanja, obkroženo s številnimi zanimivimi sogovorniki. Ob tako številnih interesih, aktivnostih in znanstvih se rado zgodi, da za nekaj časa zanemariš katerega od svojih najboljših prijateljev. Ker to ni zlonamerno in ker si še tako prisrčna povrhu vsega, ti tega ne zamerijo in ti to vedno znova odpuščajo.

Kaj ženske, rojene v tem znamenju, išče v ljubezni in seksu

Med rjuhami: Dvojčice so med rjuhami veliko bolj ranljive, kot bi si upale priznati. Radovedne, radožive in voljne poskusiti vsakršne novosti potrebujejo predvsem partnerja, ki jim bo v vsem tem kos.

Dražljiva posebnost: Vedno pripravljena na seks! Zato glede enonočnih avantur in podobnih mimobežnih srečanj nimaš in ne rabiš imeti prav nobenih predsodkov.

Moški, ki jo bo zadovoljil: Živahne dvojčice ob sebi ne bodo trpele dolgočasnega partnerja. Kos ji bo le tisti moški, s katerim bosta lahko do onemoglosti klepetala in razpravljala.

Kaj so njeni atributi? Partnerstva dvojčic so nadvse živahna. Pomembno je le, da jo z ljubimcem vežejo zanimanja za podobne stvari, saj bosta le tako lahko veliko polemizirala.

Kakšna je v postelji? Sposobnost, da počne več stvari hkrati in potreba po raznolikosti in spremembah kažeta na živahno in razburljivo spolnost. Tabujev skorajda ne pozna!

Neizkoriščen potencial: Čustva! Zgovorne in radovedne dvojčice bodo namreč razumu vedno dajale prednost pred čustvi, zato iščejo predvsem intelektualno zadovoljive odnose.

Pripravljene na poroko: Dvojčica si obupno prizadeva ohraniti svobodo in neodvisnost, zato se morbidno resnih zvez nehote izogiba. Še celo ko čuti, da gre za pravo ljubezen, bo podzavestno vklopila svoj obrambni sistem, le da se ji ne bi bilo treba preveč ukvarjati z mislimi na zakon.

O čem sanjajo? Vedeti čim več in spoznati čim več ljudi, to je njihov življenjski moto. Svoje sanje bodo uresničile le takrat, ko se bodo popolnoma osredotočile na svoj cilj.

Sanjski življenjski dosežek: Biti najboljša prijateljica svoji mami, partnerju in predvsem sebi. Zadnje je seveda najtežje, vendar je prav to pogoj, da je dvojčic zadovoljna s svojim življenjem.

Sanjsko potovanje: Ni nujno, da je to potovanje, lahko je tudi nekajdnevni izlet v kraj, ki je znan po zgovornih ljudeh in pisani paleti turističnih dejavnosti.

Sanjski zmenek: Nanj se bo odpravila z nekom, ki ga dobro pozna in ob katerem se popolnoma sprosti. Za začetek kratek sprehod po gozdu, potem pa večerno kopanje brez nadležnih oblačil.

S pomočjo simbolov do najboljšega v sebi

Slog oblačenja in barva: Od vseh barv so dvojčkom najbližje modra, zlata in rumena.

Nakit in dragi kamni: ahat.

Rože: šmarnice, sivka in mirta, močvirska meta, tulipan.

Kako ga osvojiš

Če je on po horoskopu: Dvojček

Odkrij, kaj moškega, rojenega v tem znamenju, vzburja in razburja:

Erogena cona: Poskusi z drznimi in dvoumnimi sms-ji! Tako boš zbudila njegovo pozornost in kar je še bolj pomembno: njegovo radovednost …

Najljubša zabava: Tega razmišljujočega, a tudi duhovitega žrebca se bo dotaknil šele zares prebrisan pristop. Podtakni mu zadnjo revijo Playboya, češ, da enostavno mora prebrati nosilni članek! In naj članek govori o … saj veš, čem!

Vzbudi mu apetit: Zelišča, ki so zapisane njegovemu znamenju, so grenkosladka, teknejo pa jim tudi orehi, mandlji … Izbor nad izbori bo seveda: med! Tudi v spalnici!

Kako ga osvojiš: Dvojčki brez dvoma potrebujejo živahen, intelektualen odnos, zato bo zelo pomembno, da boš znala živahno in z veseljem razpravljati z njim o vsakršni temi.

Tvoj dvojček

Zakaj je tako nezadržno privlačen?

  • Z njim bo zabavno. Ne glede na to, kam se bosta odpravila, se boš ob njem vedno nasmejala in izvedela kaj novega.
  • Rad bi te spoznal. Nekateri ljudje ves čas govorijo le o sebi, radovedneža, kakršen je, pa bo predvsem zanimalo, kdo si ti.
  • Zna biti prikupno poreden. Ko bosta sedela v prijateljski družbi, te bo znal pobožati tam spodaj in ti tako povedati, da bi bil raje sam s tabo.

 

Kako ga osvojiš? Če se kdaj ne strinjaš z njim, to tudi povej. Ceni namreč iskrenost in dobre debate ga vedno razvnamejo. Ker ima rad samozavestne ženske, ne pokaži, da si neodločna ali da dvomiš o sebi. Ker je velik optimist, bodi vedno dobre volje.

Kaj ga odbija? Dvojčki imajo veliko prijateljev, veliko med njimi pa je tudi žensk. Če boš pokazala, da si ljubosumna na njih, se bo počutil, kot da mu kratiš svobodo. Prav tako ne mara, če se pred njim obnašaš kot majhna punčka.

Dvojčki med slavnimi

Anžej Dežan, 17. junij 1980