Deček z nadpovprečno močno avro

Danes je mali Harry star že sedem let, a je že kot dveletni deček svojo mamo redno spravljal v hudo zadrego ...

20. 10. 2007

... ko je s svojo golo prisotnostjo redno sprožal alarme v trgovskih centrih.

Deček, ki ga kličejo ‘Iskra’

Kadarkoli sta mlada mamica, Paula Fairweather, in njen sinček Harry odšla po nakupih, so se veliko prepogosto, da bi to še lahko bilo naključje, v trgovinah vklapljali alarmi, ki se običajno vklapljajo, kadar kakšen od prodajnih artiklov ‘dobi noge’.

Ko se je potem vedno znova izkazalo, da zardela mamica in zbegani deček nista dolgoprstneža, so prišli do zaključka, da alarmne naprave po nekem čudnem ključu zbega dečkova prisotnost.

Slekli so ga do hlačk

Ob neki priložnosti ga je mamica slekla vse do plenic, da bi dokazala varnostnikom, da deček ni ničesar ukradel, čeprav je alarm besno zvonil, ko sta hotela zapustiti trgovino.

Osebje in varnostne službe trgovin so se hitro navadili na nenavadnega dečka, zato ju kasneje niso več ustavljali. Darren Crofts, poslovodja lokalnega supermarketa, je še povedal: “Harry je čudovit deček in je v našem okraju postal pravi mali zvezdnik. Kadarkoli pride v našo trgovino, se drug za drugim oglašajo alarmi, pa nihče več ne trzne.”

Zbegani zdravniki

Zdravniki, ki so ga pregledali, so prišli do enega in edinega možnega zaključka, ki pa je racionaliste, kakršni ti običajno so, precej zbegal. Deček je očitno oddajal močno magnetično valovanje, ki so ga zaznali senzorji občutljivih alarmov.

“Primarij bolnišnice je povedal, da je Harry svojevrsten fenomen. Okoli njega so zaznali močno elektromagnetično polje,” je za medije povedala mamica, oče pa dodal: “Najprej sem bil resnično zaskrbljen. Potema pa so mi povedali, da gre za nenavaden, a poseben dar, in potem sem se s tem nehal obremenjevati.”

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri