Cosmo iskalnik tvojega notranjega ravnovesja

Začetek leta izkoristi za iskanje notranjega ravnovesja, reši se blokad in začuti prostranost čustvene svobode.

4. 1. 2011

Izkoristi notranjo moč

Naturopatija je osnovana na prepričanju, da ima telo dovolj moči za samozdravljenje. Naturopat z nevsiljivimi metodami odkrije vzroke bolezni in podpre silo, s katero se vzpostavi ravnovesje med telesom, umom in duhom.

Več na www.mojetelo.com/naturopatija.

Osvobodi se negativnih energij

  • Metoda EFT (Emotional Freedom Techniques) je tehnika doseganja čustvene svobode s tapkanjem s konicami prstov na končne točke energijskih meridianov telesa. Brezplačni EFT priročnik najdeš na spletni strani www.eft-slovenija.si.
  • Če bi se rada rešila fizičnih, čustvenih ali psiholoških blokad, potem ti lahko pomaga RPT-terapija (www.referencepointtherapy.com). Odkrij ovire, ki so v obliki ‘vibracij’ v tvoji podzavesti in ti preprečujejo uresničiti življenjske želje in cilje.
  • Aura-Soma je barvna terapija za dušo in telo. Z ustekleničenimi barvnimi energijami oz. t. i. ekvilibrium stekleničkami boš našla pot do sebe in svojih potencialov. Katera barvna kombinacija te privlači in kaj to pomeni, si preberi na spletni strani www.aurasoma.si.

Rebirthing

Krožno povezano dihanje

Rebirthing je učinkovit, varen in preprost pripomoček za osebno transformacijo in je primeren za vsakogar. S tehniko krožnega povezanega dihanja bo energija spet naravno zaokrožila po tvojem telesu, ti pa boš začutila: povečanje energije, občutek umirjenosti, sposobnost soočanja s stresom, večji nadzor nad življenjem, osvoboditev strahov, dvomov in negotovosti, povečanje kreativnega
potenciala, širjenje intuicije in zavedanja ...

Več o rebirthingu si preberi na spletni strani društva za osebnostni razvoj ter proučevanje starih tradicij, kultur in znanj Bindu (www.drustvo-bindu.si).

Magnetna energija

Pozitivne učinke magnetizma so poznali že v antičnih časih. Kakšni so učinki na telo, si preberi na www.svetmagnetov.com.

Apiterapija

Si vedela, da redno obiskovanje čebelnjaka lahko okrepi tvoj imunski sistem in da ti pri določenih obolenjih lahko pomaga celo čebelji strup? Vse skrivnosti narave razkriva apiterapija – veda o uporabi čebeljih pridelkov, s katerimi lahko v zimskih dneh okrepiš zdravje in izboljšaš splošno počutje. Veliko zanimivosti boš našla v Medexovem katalogu o apiterapiji.

Barvne bandaže

Terapija lepljenja barvnih trakov Medi tape prek meridianov in akupunkturnih točk vpliva na delovanje mišičja in gibljivost sklepov pa tudi na limfni, živčni in energetski sistem. Kako delujejo barve trakov, si preberi na www.potdozdravja.com.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri