ASTROLOGIJA pojasnjuje, ZAKAJ je to leto tako GROZNO (in kaj nas čaka v 2020)

Zavladal je svobodomiseln vodnar z željo, da premeša karte in vzpostavi novi red. Preveri, kaj to v resnici pomeni (in kaj vse nas še čaka). 🤯

ASTROLOGIJA pojasnjuje, ZAKAJ je to leto tako GROZNO (in kaj nas čaka v 2020) (foto: Collage By Katie Buckleitner. Collage Source Imagesgetty Images.) Collage By Katie Buckleitner. Collage Source Imagesgetty Images.
3. 7. 2020

Dvigni roko visoko v zrak, če ti je kot goreči pripadnici kluba oboževalcev mogočnih planetov v zadnjem času na uho pricurljal skrivni načrt novega obdobja, ki na obzorje prinaša radikalne spremembe za človeštvo. 

Si zgrešila velepomembno novico? Na veliko srečo je večinski delež prerokb slavnih orakljev pretiranih in nesmiselnih traparij, a smo, sodeč po smernicah neba, že globoko zakorakali v neznan teritorij. Nihče ne ve natančno, kdaj, ampak rečeno je, da enkrat približno zdaj svet zapušča dobo ribe, pod vodstvom katere smo živeli zadnjih 2000 let, in prestopa v t. i. dobo vodnarja, ki nam bo vladala naslednji dve tisočletji.

Si si že prenesla BREZPLAČNI poletni E-cosmopolitan? Najdeš ga TUKAJ!

Leto 2020 ni le začetek nove dekade, temveč tudi nove astrološke dobe. Kot vsako novo rojstvo tudi rojstvo slednje terja precej bolečo preizkušnjo: prihaja prelomnica, ki lahko dolgoročno bodisi ozdravi bodisi opustoši civilizacijo. (Se sliši znano?)

Gre za planetarni zvarek, ki se je pod pokrovom kuhal že dalj časa. Krivca sta namreč dva najpomembnejša planeta v našem osončju in velika vladarja časa: Jupiter in Saturn. Spopad med dvema velikanoma je sila težaven z astrološkega vidika, in verjela ali ne, bila sta v sporu celo leto 2019 (le spomni se brexitovih polemik, enega najbolj vidnih scenarijev na političnem prizorišču).

Z drugimi besedami, vsakih 20 let se planeta na nebu približata drug drugemu. Fenomenu so strokovnjaki nadeli ime konjunkcija in ga razlagajo kot posledico kombiniranja Jupitrove 12 let in Saturnove 30 let trajajoče orbite.

Pojav naznanja slovo cikla dveh desetletij in zmagoslavno nazdravlja novemu (če si še vedno skeptična, naj ti prišepnemo, da je poznani angleški astrolog William Lilly leta 1640 celo izdal knjigo o pojavu).

Vendar, pozor!

Njun stik je nepojmljivo močan, zlasti v znamenju kozoroga; v njem sta bila planeta nazadnje združena leta 1518, na začetku protestantske reformacije in posledično velikega preobrata Katoliške cerkve.

Še posebej zanimivo je kontinuirano pojavljanje konjunkcij v znakih istih elementov. Astrologi temu posvečajo veliko pozornost, saj tovrstna repeticija elementa označuje trajanje določene dobe, in ko se ta sčasoma zamenja, privede do mutacije oziroma prelomnega obdobja.

Z letom 2020 smo (vsaj do leta 2159) stopili pod vladavino zračnih znamenj. Prvi nam je zavladal svobodomiselni vodnar, ki predstavlja povzemanje preteklosti in vzpostavitev novega redu.

V naslednjih 20 letih se bomo oddaljevali od dobe, ki so ji dominirale zemeljske dobrine, in se podali v čas rasti idej in informacij, značilnih za zračne elemente.

Če gre za nameček verjeti jasnovidnim mislim znamenite slepe bolgarske jasnovidke Babe Vange, bomo med letoma 2025 in 2028 zaradi nove oblike energije doživeli zlato dobo, spet drugi njej podobni pa napovedujejo inovativne metode transporta, pomembna odkritja v medicini, vključno z zdravilom proti raku.

Otroci, rojeni ob koncu leta 2020, pa bodo pokazali nenavadne sposobnosti. Nebo naj bi jim podelilo talent znanstvenikov in izumiteljev ter jih sčasoma izoblikovalo v prave pobudnike napredka na izbranih področjih. Sliši se noro, ampak prepričani smo, da je po zadnjih nekaj mesecih beseda noro tudi v tvojem slovarju spremenila pomen.

Besedilo: Neja Drozg,

Fotografije: Getty Images,

Kolaž: Katie Buckleitner

Preberi še: Veliki MESEČNI horoskop za mesec JULIJ ❤️ (ljubezen, zdravje, prihodnost)

Priporočamo tudi: Ljubezenski horoskop: TO lahko letošnje poletje pričakuje tvoje astro znamenje

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri