Astrologinja je imela prav

Čeprav je že kot otrok rada nastopala, si nikoli ni mislila, da bo kdaj stala za voditeljskim pultom in vodila uspešno informativno oddajo v živo. In to že pri 26 letih!

25. 8. 2007

Ko je Lili še pridno gulila šolske klopi na faksu in bila trdno prepričana, da jo prihodnost čaka v oglaševanju, je že nekdo vedel, da se to vendarle ne bo zgodilo. Čakala jo je drugačna pot. Medijska pot.

Astrološka napoved

"Pred približno petimi leti sva skupaj z mamo iz gole radovednosti obiskali astrologinjo. Izdelala je najini astrološki karti in na podlagi nje analizirala najini osebnosti. Nadvse zanimivo doživetje, saj vidiš, da te bere kot odprto knjigo."

Potem se je zgodilo nekaj nepričakovanega. Astrologinja jo je vprašala, ali se morda ukvarja s čim, kar je povezano z nastopanjem, igranjem, mediji. "Ni mi bilo jasno, kaj hoče povedati. Ravno v tistem času sem res igrala v gledališki skupini Fantazija Drugačne Vrste na FDV-ju, a nisem vedela, kaj ima to s tem. Potem pa mi reče, da bom nekoč znana. Celo več, da bom slavna!"

Usoda Miše Molk?

Z mamo sta se spogledali in začeli glasno smejati, saj se jima je vse skupaj res zdelo zelo zabavno. Med smehom ju je astrologinja strogo prekinila in rekla: "Nič se ne smejta, saj Miša Molk ima tudi luno v 10. hiši, tako kot ti, Lili." Lepotica si je te besede zelo dobro zapomnila.

"Kdo si jih pa ne bi. Ne zgodi se ti ravno vsak dan, da ti kdo pove kaj takega. Danes, ko pogledam nazaj, še vedno ne morem verjeti, da mi je to rekla in da je imela prav: nastopanje, javnost, mediji. Ne morem pa ravno govoriti o slavi, saj sem komaj na začetku svoje medijske poti."

Luna v hiši kariere

In kaj pomeni luna v 10. hiši? Gre za položaj, ki naj bi med drugim označeval osebo, ki bi lahko na izbranem poklicnem področju močno uspela ali celo zablestela.

Vir: Lea

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri