ASTRO: TAKO se lotiš manifestiranja, da spraviš v red vse, kar je v ku**u

Kar boš prebrala, je kot čarovnija. Ampak dejansko.

ASTRO: TAKO se lotiš manifestiranja, da spraviš v red vse, kar je v ku**u (foto: Profimedia) Profimedia
7. 2. 2021

Ne glede na to, kako resno jemlješ astrologijo (upam, da zelo), je manifestiranje nekaj, kar si skoraj zagotovo že ujela. Vse skupaj bi najverjetneje opredelila kot brezmejno sanjarjenje in izrekanje želja, kajne? Nekaj v smislu: rada bi spoznala svojo sorodno dušo (čeprav nisem spoznala nove žive duše že od marca), želim si kup denarja (čeprav na vrata trka druga velika recesija) in pobeg v tropske kraje (pa kaj, če niti svoje občine ne smem zapuščati). Manifestiranje je v resnici veliko več kot le dolg spisek želja.

Naj razložim oz. bo to storila kar naša astrologinja. "Manifestiranje je v bistvu pošiljanje želje vesolju, razumevanje, da je želja na poti k tebi, in ne nazadnje odprtost, da želeno dobiš," na kratko razloži Lisa Stardust, hišna cosmo astrologinja. Gre torej za neke vrste kozmično verzijo "vidim, všeč mi je, hočem, dobim" - s to (pomembno!) razliko, da vesolje ne dostavlja prek hitre pošte.

Lisa poudarja, da je pri manifestiranju najpomembnejše, da si izjemno specifična glede svoje želje. Torej, če tako kot jaz iščeš partnerja, ne bo dovolj, da veselju zašepetaš "želim si fanta", si okrog vratu obesiš roževec (kristal ljubezni) in pričakuješ, da te bo čez dan ali dva že čakalo zasebno sporočilo tvojega bodočega pikija.

Treba bo vložiti malce več energije in truda. Lahko se lotiš pisanja dnevnika (o svojem idealnem partnerju in odnosu) ali napišeš pismo, v katerem natančno nanizaš svoja pričakovanja in želje o bodočem odnosu. Še korak dlje narediš s škarjami in starimi revijami, iz katerih ustvariš 'moodboard'​ - lahko pa svojo vizijo virtualno dopolnjuješ na Pinterestu.

Nato moraš vesolju seveda podati svojo željo in tu imaš več možnosti, kako se tega lotiš. Nekatere so zelo specifične, kot na primer prižig rdeče sveče na mlaj (prvo lunino fazo) ali postavitev oltarja boginji Veneri (za ljubezenske želje). Lisa svetuje, da Veneri postaviš oltarček, na katerega položiš med, peneče vino ali rože (ni slabo biti planet, kajne?).

Ženske, rojene v teh 5 znamenjih, so daaaaaaleč NAJBOLJŠE sodelavke

Druga možnost je redna meditacija z osredotočenostjo na stvar, ki jo želiš manifestirati. Vesolju je všeč, da ustvariš povezavo med svojim čustvenim stanjem in (fizično) stvarjo, ki si jo želiš, razlaga Aliza Kelly (še ena iz cosmo astrološke ekipe). Še en način, kako do te povezave, je, da namesto kopičenja prakticiraš radodarnost.

Če torej (tako kot jaz!) manifestiraš dodatni finančni priliv, ne skopari preveč z denarjem (kjer ni treba) in pomagaj nekomu, ki je v stiski. Dobra dela = dobra karma, poleg tega sporočaš zvezdam, da je tvoj bančni račun pripravljen na akcijo!

Tako kot fitnes (haha ali sploh še veš, kaj je fitnes?) tudi manifestacija prinese najboljše rezultate, če je del tvoje rutine, poudarja Aliza. Prižgi torej tisto svečo vsako prazno luno ali ponovi specifičen ritual vsak konec tedna. Ne prenehaj spraševati za stvari, ki si jih želiš, VERJEMI, da jih boš prejela in prejela jih boš! Seveda takrat, ko bo vesolje pripravljeno, da ti jih dostavi, kar se mogoče ne bo ravno ujemalo s tvojo časovnico. No ja, vsega pa res ne moreš imeti.

Če si želiš manifestirati ...

ZDRAVJE

Pripravi si kopel z grenko soljo (tudi magnezijeva ali sol EPSOM sta okej). Medtem ko se sproščaš, vizualiziraj, kako tvoja želja postaja resničnost.

ČUSTVENO CELJENJE

Ob polni luni počasi razvozlaj zavozlano vrvico ali verižico. Potopi se v spomine in pusti prstom, da opravljajo svojo nalogo. Ta proces ti bo pomagal predelati čustva.

NOVO SLUŽBO

Na polno luno meditiraj o svoji sanjski službi s kristalom kamene strele. Imej kristal pri sebi (v torbici ali ob tipkovnici), ko se prijavljaš za novo službo ali imaš intervju.

DENAR

Položi zavojček bazilike (ta privlači srečo in denar) pod posteljo. Medtem ko boš spala, boš vesolju sporočala, da tvoj bančni račun potrebuje priliv.

Če si rojena v teh 2 znamenjih, boš imela FEBRUARJA veliko SREČE

LJUBEZEN

Vzemi dve sveči in ju položi na oba konca mize. Med mlajem in ščipom ju postopoma prestavljaj bližje, dokler se ne dotakneta.

PRIJATELJSTVO

Na papir napiši ime osebe, ki jo občuduješ ali bi si z njo želela ponovnega stika. Položi ga v sladkano vodo in ga nato pusti, da se posuši na soncu - za svetlo in sladko zvezo.

Ko si v dvomih, poišči TA znak

Trenutno (ali že nekaj časa) imaš verjetno občutek, kot da je vse, kar se dogaja, enostavno preveč. Ko se ujameš v to stresno stanje in imaš občutek, da na ramenih nosiš preveč skrbi in strahu, vedi, da obstaja nekdo, ki ti krije hrbet. Temu lahko rečeš bog, vesolje ali pa lilit – matematična točka, ki jo astrologi opisujejo kot dolgolaso žensko noči (zveni kar malce strašljivo). Na spletu (vtipkaj Black Moon Lilith Calculator) preveri, v katerem znamenju je v tvoji natalni karti. Mi pa ti bomo z njegovo pomočjo povrnili vero vase.

OVEN

Neodvisnost je tvoja obveza. Ne dovoli, da ti drugi ukazujejo in te nadvladajo.

BIK

Zavedaš se svojih vrlin in svoje vrednosti. Zaupaj sebi, ne svojim kvaziprijateljem.

DVOJČKA

Ostani radovedna glede vsega. Sprašuj vse in o vsem, kar te zanima, in sčasoma boš prišla do vseh odgovorov.

RAK

Tvoja negovalna, ljubeča narava ni vedno najboljše sprejeta med ljudmi, zato jo usmeri v tiste, ki jo razumejo in sprejemajo.

LEV

Si rojena zvezda – kar dela določene ljudi ljubosumne. Pa kaj, to je njihova stvar. Ne dovoli jim, da pogasijo tvoj plamen.

DEVICA

Določeni ljudje te dojemajo kot sodnico, ker si direktna in brezkompromisna. Ti še kaj naprej trikrat preverjaj vse podrobnosti, nekdo jih pač mora.

TEHTNICA

Nagnjena si k temu, da sprejemanje odločitev prepuščaš drugim. Zaupaj si in verjemi, da si tudi ti sposobna vodenja.

ŠKORPIJON

Ker vedno igraš na karto distance in hladnosti, je drugim težko videti pravo tebe. Odpri se ljudem, ki so si izborili tvoje zaupanje, in si vzemi čas zase, da se napolniš z energijo.

STRELEC

Drugi mogoče mislijo, da so tvoje ideje preveč ekstra, ampak ti si oseba širokega duha in pogleda, zato se drži svojih ciljev in obrestovali se ti bodo.

KOZOROG

Svojim sanjam se predajaš z vsem srcem in bitjem, zato je res utrujajoče, ko ljudje ne opazijo tvoje vneme. Zaupaj svojim načrtom – zagotovo so briljantni!

VODNAR

Res je, svet je običajno precej počasen pri izrekanju hvaležnosti, ki si jo zaslužiš. Zato si najdi svoje pleme in se obdaj z istomislečimi bitji.

RIBI

Res je nadvse frustracijsko, da tvoji super kreativni projekti potrebujejo toliko časa, da jih drugi prepoznajo. Opomnik: Včasih vesolje najboljše stvari pusti za konec.

Po Predlogi Erike W. Smith

Prevedla In Priredila Nina Vidrih,

Ilustracije in foto: Emily Perelman, Profimedia