Astro: Osebe, rojene v teh 6 znamenjih, so daleč najbolj ČUSTVENE

In ne, ne mislimo v negativnem smislu! 😉 Spadaš med njih tudi ti? 🥰

Astro: Osebe, rojene v teh 6 znamenjih, so daleč najbolj ČUSTVENE (foto: Profimedia) Profimedia
22. 5. 2021

To so astro znamenja, ki se jih praktično vsaka stvar izjemno dotakne:

RIBI

Nič presenetljivega, kajne? Ribice ste idealistične, brezupne romantičarke in privlačijo vas ljudje z močnimi čustvi (prav takšni, kot ste same). Ko govorimo o sentimentalnosti, tvoja kreativnost resnično pride v ospredje. Obožuješ ustvarjati umetnine, s pomočjo katerih lahko izraziš svoja čustva. Tvoje dojemanje ljubezni na ostalih pusti zelo močan vtis in obožuješ ljudi, ki to v tebi prepoznajo.

Horoskop: Ženske, rojene v teh znamenjih, znajo prekiniti odnose, ko začutijo, da je dovolj

RAK

Si izjemno čustvena. Ne le zato, ker si zelo odprta glede svojih čustev in se jih ne bojiš pokazati (čeprav je tudi to delni razlog). Rada poskrbiš za druge in če ti je to nekdo pripravljen tudi vrniti, si v hipu njegova. Ljudje, ki cenijo družino in prijatelje bolj, kot vse drugo in to tudi dokažejo, te v hipu prevzamejo.

BIK

Morda navzven izgledaš močna, globoko v sebi pa si čustvena. Rada ustvarjaš spomine in partnerju podarjaš stvari, za katere veš, da jih bo za vedno cenil. Lepih spominov se zmeraj spominjaš z radostjo v srcu. Želiš si nekoga, ki te bo postavil na prvo mesto, in čeprav včasih daješ vtis, da ne potrebuješ ničesar, se stopiš, ko nekdo zate naredi nekaj romantičnega.

Ženske, rojene v teh 3 astroloških znamenjih, VEDNO izstopajo iz povprečja (na najboljši možen način!)

TEHTNICA

Svoje romantičnosti nikakor ne skrivaš. Morda si družabna in rada spoznavaš nove ljudi, a vendar, ko najdeš osebo, do katere iskreno čutiš nekaj več, vso pozornost in ljubezen posvetiš njej. Želiš si nekoga, ki ti bo spodnesel tla pod nogami in se ne boji povedati svojih namenov. Romantične geste so tisto, s čimer te druga oseba v hipu osvoji.

ŠKORPIJON

Navzven se zdiš hladna in odmaknjena, v sebi pa nosiš močna čustva predanosti. Morda jih ne boš pokazala takoj, saj verjameš, da vse potrebuje svoj čas, tudi ljubezen. No, v kolikor tvoj partner dokaže, da zna biti pozoren, bodisi s pomočjo premišljenega darila ali besed, ki ti dajo vedeti, da te ceni, se te to resnično dotakne. Tudi ti si, tako kot vsi drugi, želiš svoj srečen konec.

Horoskop: TO astro znamenje v ZVEZI popolnoma izgubi svojo osebnost

LEV

Draga levinja, si zmagovalka romantičnih gest in znaš biti še kako čustvena. Svojo ljubezen sicer izražaš na specifične načine, saj jo hočeš zaščititi, a vendar želiš tudi, da ti jo tvoj partner vrača. Ni ti dovolj, če zate naredi nekaj vsakdanjega. Želiš, da v to vloži ves svoj trud in ljubezen. Ko nekdo stopi ven iz svoje cone udobja, da bi ti pokazal, koliko mu pomeniš, si več ne moreš pomagati. Veš, da si boš ta trenutek zapomnila do konca življenja.

Po predlogi Lacey Ramburger

Preberi še: Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, svoje partnerje spravljajo OB ŽIVCE

Priporočamo tudi: Horoskop: TO astro znamenje bo razočarano nad svojimi prijatelji (in to z RAZLOGOM)