ASTRO: To so najpomembnejši datumi v 2021 (in prvi prihaja že zeloooo kmalu)

To so nebeško najbolj pomembni datumi novega leta, ki bodo imeli na naša življenja velik vpliv. Zapiši si jih in se pripravi!

ASTRO: To so najpomembnejši datumi v 2021 (in prvi prihaja že zeloooo kmalu) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 12. 2020

1.

30. januar

Prvi retrogradni Merkur v letu 2021. Ne edini, seveda. Drugi se začne 29. maja, tretji pa 27. septembra. Bodi pozorna na štrene, ki ti jih bo mešal v povezavi s tehnologijo, potovanji in v komunikaciji.

2.

17. februar

Saturn bo tvoril prvo povezavo z Uranom. Tudi ta povezava se bo ponovila še dvakrat: 14. junija in 24. decembra. V nasprotju z retrogradnim Merkurjem se tu stvari premikajo naprej!

Prinaša namreč super pomembno energijo pri realizaciji tvojih vizij. Pripravi 'moodboard', sanjaj na veliko in pogumno zakorakaj svojim željam naproti.

3.

20. marec

Srečno novo leto. Začenja se sezona ovnov in z njo novo astrološko leto, ki prinaša svežino na čisto vseh področjih.

4.

13. maj

Jupiter bo zaplaval v mistično znamenje ribic in tam ostal vse do 28. julija. Prinaša zasanjano, magično poletje, polno ljubezni in sreče. Jeeeej.

5.

26. maj

Lunin mrk v znamenju strelca bo pritisnil na gumb za resetiranje tvojih študijskih in/ali popotniških ciljev.

6.

10. junij

Še en mrk, tokrat sončev v znamenju dvojčkov – prinaša razkritje skrivnosti in novic. (Kljub temu ne verjemi vsemu, kar prebereš ali slišiš.)

7.

13. julij

Venera in Mars se srečata v znamenju leva, kar pomeni, da bo vroče. Zelooo vroče.

8.

19. november

Lunin mrk v biku sproži 24-mesečni (!) cikel, ki bo transformiral tako tvoje finance kot odnose.

9.

4. december

Odločitve, ki si jih sprejela lani poleti med luninim mrkom v strelcu so te vodile do točno te točke, ker si zdaj ... in današnji sončev mrk v strelcu ti kaže pot naprej.

10.

19. december

Retrogradna Venera v kozorogu te vabi na 40-dnevno analizo tvoje zveze, financ, življenjskih ciljev ... Ja, v bistvu moraš vse dobro premleti, prečistiti in prevetriti za vstop v leto 2022!

Po Predlogi Priye Kale

Prevedla Nina Vidrih,

Fotografija: Aaron Durall