To so nebesna znamenja, ki so nagnjena k varanju!

Varanje je zelo slaba lastnost, ki se običajno začne z nezadovoljstvom v tvojem razmerju, včasih pa se zgodi, če preveč popiješ, ali pa pride v tvoje življenje spontano. Te zanima, če je tvoje astrološko znamenje morda nagnjeno k varanju in kje se največkrat lahko znajdeš v skušnjavi?

To so nebesna znamenja, ki so nagnjena k varanju! (foto: Unsplash.com/Mikayla Herrick) Unsplash.com/Mikayla Herrick
18. 5. 2018

OVNICA

Ker si polna hrepenenja po dogajanju in strasti, se lahko med prvimi znajdeš pred skušnjavo, ki se ji nekako ne znaš upreti. Ko prevaraš, ne čutiš posebne krivde, saj razmišljaš v smeri, da se živi samo enkrat. Čeprav si zelo poštena in iskrena, na tem področju temu ni ravno tako.

Največ možnosti, da prevaraš, je, če se ob svojem fantu ne počutiš ljubljena in spoštovana. To lahko narediš le z nekom, ki te v tistem trenutku resnično dopolnjuje.

BIKICA

Ti si med najbolj zvestimi in pripadnimi ženskami, zato se fantu, ki je s teboj v razmerju ni potrebno obremenjevati. Če se odločiš, da ti z nekom ni več lepo, boš uporabila pogovor in najprej razmerje prekinila, šele nato se boš podala novim sladkim možnostim naproti, vendar bolj previdno.

Če na zabavi, kjer okoli tebe mrgoli snubcev, pregloboko pogledaš v kozarec, si v manjši nevarnosti, da bi se spustila v prevaro, vendar bi jo zagotovo obžalovala.

DVOJČICA

Si večna spogledljivka, ki ti je v resni vezi hitro dolgčas, zato začneš, če ni dovolj dogajanja (tudi posteljnega), hitro bezljati naokrog in bliskovito se tudi pojavijo nove možnosti, ki se jim, če si v vezi nezadovoljna težko upreš. Če enkrat začneš varati, težko prekineš, saj ti je vse skupaj preveč zanimivo.

Ker si ves čas priklopljena na razne multimedijske naprave, se stikom z bivšim resnično težko izogneš in njegove sladke besede, te vedno razvedrijo.

RAKICA

Ti si predana in občutljiva, če nimaš vse pozornosti svoje ljubljene osebe in če slučajno začutiš, da se fant preveč spogleduje s tvojimi prijateljicami, se v tebi začne kopičiti jeza in užaljenost, ki te lahko vodita celo do tega, da ga brezsrčno prevaraš, kar mu boš po vsej verjetnosti kasneje tudi v solzah povedala.

Bivši so sicer z razlogom bivši, vendar se v fazi nezadovoljstva največkrat lahko zatečeš v objem bivšega, ker se tam morda še vedno počutiš domače.

LEVINJA

Polna si sama sebe in zelo glasna ter včasih tudi besedno preveč pogumna, vendar le v besedah, saj je varanje zate velik greh, ker preveč ceniš samo sebe, da bi si zadala trpljenje. Čeprav drugih ne obtožuješ, si ena tistih, ki tudi fantove prevare zlepa ne bo prebolela in oprostila.

Znašla si se na zabavi, kjer boš prespala, seveda rahlo opita, poleg tebe pa leži najlepši fant, kar si jih videla. To je skoraj edina skušnjava, v katero lahko padeš.

DEVICA

Si poštena, zvesta in predvsem tradicionalna, zato ti niti na misel ne pride, da bi prevarala svojega fanta, saj je to vendar nekaj, s čimer ne bi mogla mirno spati. Če se odnosa slučajno naveličaš, boš sicer gojila prijateljske stike z moškimi, vendar boš zvesto ostala na tej točki in večkrat odreagirala raje zadržano.

Čeprav fantu ne skrivaš ničesar in puščaš prižgan telefon na mizi, se v šoli rada spogleduješ s fantom, ki deluje zelo zrelo. Če bi te povabil na pivo, bi se mu verjetno težko uprla.

TEHTNICA

Nežna in umirjena znaš odlično flirtati z moškim spolom, vendar za skok čez plot potrebuješ resnično princa na belem konju, ki bi ti ustrezal v vseh tvojih pogledih, vsekakor pa mora biti lep, negovan in urejen. Vendar boš tako dolgo tehtala, ali se spustiti v avanturo ali ne, da bo princ verjetno že odjezdil drugam.

Osvoji in prepriča v strastno avanturo te lahko le moški, ki zna poleg omenjenih lastnosti še čudovito pihati na dušo. Ker si malce bolj naivne narave, mu lahko celo nasedeš.

ŠKORPIJNOKA

Tvoje življenje je podobno divjemu strastnemu vrtiljaku, ki vodi v neznano, zato komurkoli težko obljubiš popolno zvestobo. Ker zajemaš življenje s polno žlico, varanje zate ni tabu tema. Če se ti slučajno zgodi, boš znala uživati v trenutku in potem enostavno odkorakati novim dogodivščinam naproti.

Ker rada eksperimentiraš, se lahko na kakšni zabavi znajdeš v situaciji, ko malce opita strastno poljubljaš punco.

STRELKA

Ti vedno hrepeniš po svobodi, če te fant želi privezati, se znaš diplomatsko hitro odvezati, sposobna si tudi zbežati ali pa celo prevarati, popolnoma brez slabega občutka, saj nisi mislila nikogar prizadeti. S svojim optimizmom si ena redkih, ki so sposobni fantovo prevaro celo oprostiti, enako pričakuješ tudi ti.

Ker so tvoji prijatelji večinoma moškega spola, si ves čas v nevarnosti oziroma te večkrat preplavi želja po adrenalinu in morda zapletanju.

KOZOROGINJA

Premišljeno in varčno stopaš v razmerja, vendar se lahko kljub temu zgodi, da tvoja izbira dolgoročno ni popolna. Ko se tla v razmerju zamajajo, nikakor ne boš izbrala varanja, ampak pogovor in umik vase. Dom ti kot celota ogromno pomeni, zato te lahko prizadene tudi, če vara kdo od tvojih staršev.

Ker rada veliko delaš in si ambiciozna, se nevarnost na tem področju lahko pojavi izključno v šoli ali na delovnem mestu, vendar se običajno pred navalom strasti umakneš.

VODNARKA

Tvoje življenje mora biti polno, obilno in pestro, zato v resnem razmerju pogosto čutiš potrebo po tem, da bi vse skupaj popestrila. V kolikor tvoje želje niso uslišane, si zabavo in razne igrice lahko poiščeš drugje, vendar bo to ostal tvoj skriti svet, s katerim boš znala nekaj časa celo normalno živeti.

Povsod, kjer se pojaviš, si opažena in priljubljena, zato se ti ves čas nizajo možnosti za skok čez plot, ti pa (če že), izbiraš le najboljše.

RIBICA

Pripadna in nežna se težko spustiš v burno avanturo. V večji nevarnosti si, da se znajdeš v večnem sanjarjenju in iluzijah, povezanih z lepim sosedom. Čeprav ne delaš ničesar prepovedanega, pa te lahko te fantazije močno zmedejo in privedejo do želje po tem, da morda poskusiš skočiti čez polt.

Najboljši prijatelj, ki je prav tako nežen, pozoren in še privlačen po vrhu, je tvoja najbolj šibka točka, povezana z morebitnim skokom čez plot.

Vir: Horoskop.si

Preberi še: Ženske, rojene v teh nebesnih znamenjih, so najzvestejše prijateljice

Priporočamo tudi: Kakšni so tvoji lasje glede na tvoj astrološki znak? (+ kako zgleda tvoj obisk frizerja)