Horoskop: TO bo tvoja novoletna ZAOBLJUBA za 2020 (glede na tvoj astro znak)

Novo leto, nova ti! 🤭

Horoskop: TO bo tvoja novoletna ZAOBLJUBA za 2020 (glede na tvoj astro znak) (foto: Profimedia) Profimedia
29. 12. 2019

Zvezde pravijo, da boš v novo leto stopila pripravljena na nove izzive in začetke!

Zaobljub se sicer ne radi držimo, a tale ti bo dala misliti, še posebej sedaj, ko stopamo tudi v novo desetletje in je pred taboi popolna priložnost bo nečem novem.

1. OVNICA

Tvoja letošnja zaobljuba bo povezana s tvojo družino in prijatelji. Poskrbi, da boš v novem letu več časa posvetila svojim najdražjim. Obljubi si torej, da je 2020 tisto, ko bodo tvoji ljubljeni na prvem mestu.

2. BIKICA

Želja, ki jo nosiš v sebi, bo v novem letu predvsem po novih znanjih. Ko bo ura odbila polnoč, si obljubi, da boš iskala nove izzive, širila svoja obzorja in se iz še tako slabe situacije naučila nekaj dobrega.

3. DVOJČICA

Ko se boš spominjala starega leta, boš presenečeno ugotovila, da si veliko dosegla. Prav zaradi tega je tvoja glavna letošnja zaobljuba, da začneš bolj verjeti vase in se tako imeti veliko bolj rada.

4. RAKICA

V letu 2019 so te ljudje, ki si jih smatrala za sebi najbližnje, izjemno razočarali. V letu 2020 boš storila vse, da se izogneš strupenim ljudem, pa čeprav bo to pomenilo, da boš bolj osamljena. Raje bodi sama, kot pa obkrožena s slabimi ljudmi.

5. LEVINJA

Tvoja pustolovska in temperamentna duša v letu 2020 ne bo mirovala, saj je tvoja največja želja za novo desetletje obilica potovanj. Obiskati si želiš kraje, ki jih imaš že dolgo na svojem seznamu želja in letos boš vse naredila za to, da to tudi uresničiš.

6. DEVICA

Ker si ugotovila, da si v starem letu svoje potrebe precej zanemarjala in se osredotočala bolj ali manj na druge, boš v letu 2020 temu naredila konec. Nagradila se boš za čisto vsak uspeh, pa naj bo še tako majhen.

7. TEHNICA

Kljub tvoji neodločni naravi, je tvoj cilj za leto 2020 samo eden - ljubiti. Želiš si bližine in prave ljubezni, ki te bo osrečevala, hkrati pa iščeš tudi tiste prave prijatelje, ki bodo v tvoje življenje prinesli podporo in iskrenost.

8. ŠKORPIJONKA

Nehala boš gledati samo nase in svoje potrebe, novo leto bo iz tega vidika zate res prelomno. Osredotočila se boš na pomoč drugim, to ti bo prineslo mir in srečo.

9. STRELKA

Tvoja zaobljuba v letu 2020 je tvoja najbolj odgovorna do zdaj, saj imaš dovolj nereda v svojem življenju. Tvoja želja po boljši organiziranosti te bo vodila tudi v nova znanja, hkrati pa boš ugotovila, da je življenje tako res veliko lažje.

10. KOZOROGINJA

Leto 2020 bo zate močno leto v vseh pogledih. Našla boš svojo notranjo moč, za katero sploh vedela nisi, da jo imaš, hkrati pa se boš naučila reči: "NE!" vsem tistim, ki tvoje prijazno srce tako radi izkoriščajo. 

11. VODNARKA

Aktivno leto je pred teboj, draga vodnarka. Svoji lenobi boš v letu 2019 rekla adijo in se začela ukvarjati z novim športom, zraven pa boš pripeljala tudi vse prijateljice, ki se neprestano pritožujejo nad svojo neaktivnostjo.

12. RIBICA

Najbolj občutljivo znamenje zodiaka bo leto 2020 izkoristilo sebi v prid in pospešeno delalo na svojem duševnem zdravju. Tvoja edina želja za novo leto je zdravje v vseh pogledih in kje bolje začeti, kot prav na psihološki ravni.

Posrkbi, da bo tvoje novo leto res fantastično!

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Ženske, ki so rojene v tem ASTRO znamenju, je nemogoče LJUBITI 💔

Priporočamo tudi: Veliki MESEČNI horoskop za mesec DECEMBER💫 (ljubezen, kariera, sreča)