HOROSKOP: TO ASTRO znamenje te sovraži (in katerega ti)

Ufff, vidve nikoli ne bosta prijateljici! 😬

HOROSKOP: TO ASTRO znamenje te sovraži (in katerega ti) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 10. 2021

Da nam vsi ljudje niso enako simpatični in z določenimi nikakor ne moremo vzpostaviti pristnega stika, je jasno kot beli dan! 

V določenih primerih so nas že zvezde opozorile, katerim astrološkim znamenjem se raje ne približujemo, saj se bo naš odnos z njimi slej kot prej prevesil v sovraštvo! Bolje se je drami torej izogniti, se strinjaš?

OVNICA

Ribice in rakice se te na daleč izogibajo. O tebi menijo, da si zelo sebična in to ni v skladu z njihovim karakterjem. Ribice so zelo občutljive, tvoja precej zanimiva narava pa jim je uganka, s katero ne želijo imeti opravka. Rakice pri tebi moti predvsem tvoja aktivnost. Ker so mirna bitja, jim boš šla precej na živce.

BIKICA

Odnos med teboj in levinjo je nemogoč. Levinje potrebujejo veliko pozornosti, ti pa ravno tako. Ti si želiš imeti nadzor pri vsem, levinja pa želi, da je vse po njeno. Lahko bi torej rekli, da se ne preneseta, ker sta enaki.

DVOJČICA

Škorpijonka ni ravno po tvojem okusa, čeprav si zelo družabno bitje. Ker ima velika pričakovanja in je precej zahtevno znamenje, ki po vrhu še rado nadzoruje vse okoli sebe, se nikakor ne moreta spoprijateljiti, saj zanjo nikoli nisi dovolj dobra in nate gleda zviška.

RAKICA

Vodnarka zate predstavlja pravo nočno moro, saj te velikokrat pusti na cedilu takrat, ko jo najbolj potrebuješ. Ker je hitro užaljena, ji to težko skomuniciraš, kar pri tebi povzroča občutke sovražnosti. 

LEVINJA

Kozoroginja je tisto znamenje, ki te prav zares ne prenese. Lahko bi rekli, da je kozorg led, lev pa ogenj, a v tem primeru se nasprotja nikakor ne privlačijo. Zanjo si ti preveč energična in samosvoja, ti pa pri njej ne preneseš, da se pravzaprav nikoli ne zna sprostiti.

DEVICA

Strelka in ti sta popolnoma na različnih bregovih. Medtem, ko je ona pustolovski tip in ima tudi v vsakdanjem življenju rada kaos, si ti vedno urejena in natančna. 

TEHTNICA

Zaradi tvoje nesigurnosti in nestabilnosti devica s teboj nima potrpljenja. Zanjo boš kmalu postala sila dolgočasna, kar bo vodilo v frustracije in kmalu v sovraštvo.

ŠKORPIJONKA

Tehtnica je tisto znamenje, ki ti žal kot prijateljica ali partner ni naklonjena. Vajini osebnosti sta si tako zelo različni, da si bosta od trenutka poznanstva začeli iti na živce.

STRELKA

Kozoroginja je tvoj največji trn v peti, saj je po tvojem mnenju najbolj dolgočasen človek na svetu. Ona pa ne prenese tvoje neorganiziranosti in dejstva, da vse kar počneš, pustiš nedokončano.

KOZOROGINJA

Dvojčica zate meni, da si zvišena in nad vsemi. Sama rada na veliko klepeta, tebi pa to gre na živce, zato ob njenih monologih zavijaš z očmi, kar ji seveda ne ostane neopaženo. 

VODNARKA

Škorpijonka je s teboj tako nekompatibilna, da napetost med vama v trenutku opazijo tudi vsi ostali. Ker potrebuje pozornost in te želi nadzirati, ti pa se ji ne pustiš, do tebe goji globoko zamero, ti pa se za njo sploh ne zmeniš.

RIBICA

Čeprav ribice veljajo za eno najbolj prijaznih astro znamenj, sta v njihovi nemilosti dvojčica in tehtnica. To je sicer precej nenavadno na prvi pogled, saj so vsa tri znamenja zelo družabna, a žal se pri teh dveh znamenjih kot ribica počutiš preslišano in brez podpore.

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Ženske, rojene v TEH znamenjih, vedno postavijo kariero PRED družino

Priporočamo tudi: Ženske, rojene v teh dveh znamenjih, so daaaaaaleč najbolj PRIVLAČNE