Horoskop: Kako tvoj znak vpliva na tvoje seksualno življenje?

19. 12. 2020
Horoskop: Kako tvoj znak vpliva na tvoje seksualno življenje? (foto: Getty images, shutterstock)
Getty images, shutterstock

Preveri, kako se to, kar si po horoskopu, odraža, ko skočiš med rjuhe.

Razkrivamo najbolj sočne podrobnosti o tem, kaj zodiakalno znamenje, v katerem si rojena, prinaša v tvoje seksualno življenje.

Če si ovnica, se pri tebi vse vrti okoli 'ta hitrega'

Hej, punca, nikar ne zardevaj! Vsi se znajdemo kdaj tam: obupna potreba dati se dol, na voljo pa imaš malo ali nič časa. Ti je znano, kaj? Vedno si voljna hitrega seksa bolj kot katerokoli drugo znamenje. Rada imaš nore, čutno-zabavne in ognjevite erotične igrice.

Seks položaj zate: Ti na vrhu in on spodaj je zate najprimernejša pozicija in najhitrejša pot do orgazma. 

Če si bikica, zate velja pregovor 'počasi se daleč pride'

Bikice ste vztrajne. Svoje cilje (na splošno in) v postelji se lotite dosegati počasi in zanesljivo. Sicer ste zelo ljubeče in pozorne ljubimke. Med rjuhami se vedno znova potrudite in date vse od sebe. Vaša tovrstna vzdržljivost je tako ali tako proglašena za legendarno! O končnem eksplozivnem ognjemetu pa sploh ne velja izgubljati besed.

Seks položaj zate: čutna žlička, ki vaju bo oba noro vzburila.

Seksualno življenje dvojčic mora biti vedno zabavno, sveže in mora temeljiti na spogledovanju!

Dvojčice kot živahne, igrive in okretne predstavnice nebesnega znamenja so med rjuhami veliko bolj ranljive, kot bi si upali trditi. Sposobnost, da počnejo več stvari hkrati, in potreba po raznolikosti kažeta na njihovo razburljivo spolnost.

Seks položaj zate: on je udobno nameščen na sedežu v sredini dnevne sobe, ti pa z vrha nonšalantno vstopaš vanj. Aja, to še … noge imaš parkirane na njegovih ramenih.

Znamenje raka velja za najbolj romantično nebesno znamenje

Če si rakica, bi moralo tvoje seksualno življenje izgledati nekako tako: občudujoči pogledi, dolgi poljubi in tone dotikov.

Seks položaj zate: intimen in vroč sedeči položaj, ki ti dovoli, da vzameš vajeti v svoje roke. On sedi po turško, ti pa se ga (od zgoraj) okleneš in ga objameš z nogami. Tvoj libido bo v višavah, njegov srčni utrip pa bo podivjal.

Levinje so rade v središču pozornosti in nič drugače ne bi smelo biti tudi v njihovi spalnici!

Si levinja? Ob sebi potrebuješ moškega, ob katerem bo seks lahko dramatičen, zabaven in energičen. Takšnega, ki te bo ljubil, spoštoval in občudoval hkrati. Pripravljen pa mora biti prenašati tudi tvojo gospodovalnost in ti ustreči v vseh tvojih muhah.

Seks položaj zate: podoben je misijonarskemu, le da so pri tem tvoje noge ovite okoli njegove zadnjice.

Device so ekstremno organizirana in delovna znamenja …

Zato ni nič šokantnega, da uživajo v seksu na delovni ali kuhinjski mizi – saj veš, na lokacijah, kjer potekajo delovne aktivnosti. Pridne in natančne device pa ob sebi ne trpijo domišljavih moških. Njene želje lahko najbolj zadovolji moški, ki je samozavesten, urejen in zanesljiv.

Seks položaj zate: pajkova mreža. Zavijta se v orgazmičen vozel, nato pa napetost stopnjujta s počasnim in nežnim drgnjenjem.

Si tehtnica? Potem najverjetneje nenehno iščeš znameniti 'om' na vseh področjih v življenju.

No, in zakaj ne počneš tega tudi v spalnici? Najboljši seks za tehtnico je tisti, ko oba partnerja doživljata maksimalen užitek in sta enakovredno pozicionirana. Všeč so ti provokacije. Ko so strasti najbolj vroče znaš napetost stopnjevati in jo zaustavljati, kakor in kadar to sama hočeš.

Seks položaj zate: partner kleči, ti pa se priklopiš nanj (pred njim si – se ve). Prični se drgniti ob njegov penis in stegna. Ne pozabi mu poslati nekaj soparnih pogledov čez ramo.

Za škorpijonke mora biti seks globok in strasten

Vse boš naredila, da bi mu ugodila, saj te ravno to najbolj vznemiri. Tvoj pohoten pogled si sposobna obdržati pred, med in celo po vajinem vročičnem aktu, kar ga navdaja z občutkom, da sta edini živi bitji na svetu.

Seks položaj zate: on je na vrhu, ti spodaj. Vse kar moraš narediti je, da med njegovimi nogami stisneš svoje noge. Predstavljaj si: trenje, trenje, trenjeee!

Strelke so za akcijo!

Igrivost in zabava sta pri tebi nepogrešljivi, medtem ko seks po navodilih učbenika zagotovo ne pride v poštev. Stalno menjavanje položajev je mega, praviš? Poskusi še spodnje!

Seks položaj zate: strastna presta. Pokleknita, obrnjena drug proti drugemu, in z nasprotnima nogama stopita trdno na tla. Približajta se in združita. Nagnjena naprej in oprta drug drugemu na stegno se zazibljita naprej in nazaj.

Ko se kozoroginje razgrejejo, grejejo skoraj večno!

V postelji so perfekcionistke, zato se vsakič znova skrajno potrudijo za svoje samce. Najboljši seks zate je stoječi seks.

Seks položaj zate: okoli njegovega pasu se ovij s svojimi nogami, on pa te naj prisloni ob rob stola ali mize.

Vodnarke imate precej razburljivo življenje tako znotraj kot tudi zunaj spalnice

Idej v spalnici ti nikoli ne zmanjka, tako tvojemu izbrancu ne more biti dolgčas. Najbolj všeč so ti položaji, ko te partner vzame od zadaj.

Seks položaj zate: čarobna gora. Predse potegni kup blazin in se udobno namesti nanje, tvoj partner pa te naj s suvanjem od zadaj popelje do nebes.

Nobeno presenečenje ni, da imajo ribe najraje seksualne užitke v vodi

Ribice prisegate na nežnost. Vaša notranja narava pa (verjela ali ne!) najbolje pride do izraza ob vodi, v bazenu, vroči kadi.

Seks položaj zate: 'podmornica'. Partner naj sedi na drugi stopnički v bazenu, ti mu sediš v naročju in se nagneš nazaj ter lebdiš … vse do velikega O.

Vir: 12 Things to Know About How Your Sign Affects Your Sex Life in Astro: Kako tvoje astrološko znamenje vpliva na tvoje ljubezensko življenje?

Preberi še: Zelo poredni božiček (najboljši seks položaj meseca decembra)

Priporočamo tudi: To so stavki, ki jih nikoli ne izrecite!

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec