Zvezde plešejo: Razkrivamo PRVE štiri znane Slovence, ki naj bi sodelovali v šovu!

Pa jih imamo! Prve štiri znane Slovence, ki naj bi se spomladi zavrteli na parketu nove sezone šova Zvezde plešejo!

Zvezde plešejo: Razkrivamo PRVE štiri znane Slovence, ki naj bi sodelovali v šovu! (foto: Facebook/Tanja Žagar) Facebook/Tanja Žagar
21. 1. 2019

Vsi že nestrpno pričakujemo pomlad, ko bomo lahko ob nedeljah zvečer ponovno sedli na kavč in uživali v plesnih mojstrovinah znanih Slovencev in njihovih profesionalnih plesnih partnerjev.

Znane so prve štiri zvezde, ki naj bi nas letos skušale prepričati s svojimi plesnimi koraki:

1. Špela Grošelj

Po tem, ko se je po prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija, kjer se je zelo dobro odrezala kot voditeljica, za kratek čas poslovila od televizijskih zaslonov, naj bi se Špela spomladi na Pop TV vrnila kot plesalka!

Glede na to, da ima kar nekaj izkušenj s petjem, smo prepričani, da ji ritem ne bo delal težave, za vse ostalo pa bomo morali še malo počakati.

2. Franko Bajc

Zmagovalcu lanske Kmetije se bodo uresničile še ene sanje. Pred časom je namreč za revijo Lady razkril, da "obstaja še en šov, ki bi se ga res rad udeležil, in sicer so to Zvezde plešejo, ampak moram najprej postati zvezda. Verjetno vas zanima, zakaj ravno ta šov? Zato, ker ne znam plesati. Vse skupaj bi mi bil največji izziv."

No, Franko se lahko nedvomno že pohvali s statusom zvezde pri nas, mi pa že komaj čakamo, da vidimo, kako se bo odrezal na plesnem parketu!

3. Tanja Žagar

Naša poskočna pevka, ki je v preteklosti že sodelovala v plesnem šovu, in sicer pri Mariu Galuniču, ter v njem celo zmagala, se bo letošnjo pomlad prav tako pomerila na plesnem parketu šova Zvezde plešejo!

Bo to zanjo nova plesna zmaga?

4. Gregor Kirsch

Četrti zvezdniški kandidat, ki se bo pomeril v plesnih korakih, je osebni trener, nekdanji vojak in partner Špele Grošelj. A par ne bo plesal skupaj, ampak vsak s svojim profesionalnim plesalcem, kar pomeni, da bosta tekmovala drug proti drugemu.

Mi že komaj čakamo na napeto plesno tekmovanje, pa ti? :)

Več o plesnem spektaklu si lahko prebereš v aktualni številki revije Nova.

Preberi še: Znan je razlog, zakaj Marko Potrč NE BO vodil oddaje Biggest loser Slovenija

Priporočamo tudi: FOTO: Peter Poles z družino dopustuje na EKSOTIČNI destinaciji