Zverinice tudi letos napovedujejo Dihurčkov dan

V Društvu Zverinice tudi letos - torej v soboto, 18. 5., od 11. ure dalje, v KUD-u France Prešeren v Ljubljani, organizirajo prireditev imenovano Dihurčkov dan.

12. 5. 2013

Prireditev so prvič organizirali lansko leto in se odločili, da postane tradicionalna.

Namen prireditve je srečanje lastnikov in ljubiteljev belih dihurjev, na dogodek pa so vabljeni tudi vsi tisti, ki bi si želeli spoznati te prikupne živalice v živo. Dogodek je zato odprt tudi za širšo javnost.

dihurcki

Člani društva bodo odgovarjali na vprašanja, organizirana bo praktična delavnica s prikazom osnovne nege dihurja, dve predavanji (predavala bosta doc. dr. Račnik z VF in Maja Čonč), dihurski vrtec in igalnica, zabavna tekmovanja, srečelov, informativne in prodajne stojnice, veterinarski kotiček, kjer bo veterinar odgovarjal na vprašanja, preventivno bodo merili glukozo v krvi (inzulinom) in pregledovali ušesne brise na morebitno infestacijo z ušesnimi garjami, organiziran bo tudi prehranski kotiček, kjer bodo lastnikom svetovali glede pravilne prehrane belih dihurjev.

Več o sami prireditvi in društvu si lahko prebereš na spletni strani www.zverinice.com.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri