Zunaj je NOVI Cosmo: Pripravi se na sezono kopalk in gladke kože

Izvoli, prelistaj ga! 😍

Zunaj je NOVI Cosmo: Pripravi se na sezono kopalk in gladke kože (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
25. 5. 2023

Zadnji četrtek v mesecu je dan za nov Cosmopolitan! 😍

V tej številki smo se še posebej posvetili vsem lepotnim nasvetom in trikom, da bo tvoje kar se da sijoče in gladko (steklo 😉). Z njimi boš nedvomno pripravljena na najboljše poletje doslej. Aja, pa tudi na poroke nismo pozabili!

Več pa v najnovejši izdaji Cosmopolitana, ki te že čaka na poličkah najbližje trafike.

To je o aktualni številki povedala naša urednica lepote Nataša:

Lepota je v malih stvareh ...

Pretekli mesec je na našem uredništvu minil v znamenju lepote in testiranja kozmetičnih izdelkov, zato smo temu namenili tudi junijsko številko revije, ki je pred teboj. Uspešno smo namreč zaključili še en lepotni izbor Cosmo Beauty Awards in zmagovalne produkte v krasni družbi okronali na roza dogodku (reportažo najdeš na strani 36).

S tokratno edicijo revije pa ti želimo pokazati in dokazati, da za lepoto ne potrebuješ nujno gore kozmetičnih izdelkov. Menim, da je treba lepoto, tisto pravo, najprej poiskati v sebi, šele nato pa jo lahko vidijo tudi drugi.
Lahko jo sicer nadgradiš s sijajnimi produkti, ki ti jih predlagamo v lepotni rubriki. Morda jo izraziš s pomočjo mode, o čemer ti več povem v intervjuju na strani 40. Včasih pa je za sijočo kožo dovolj veliki O, o katerem pišemo na strani 85.

Junijska številka pa poleg vsega tega skriva še veliko več - in ne glede ne to, katero pot do lepote boš ubrala, kakšne tretmaje, tehnike in izdelke boš ob tem uporabila, ti želim, da se lepoto naučiš poiskati v malih stvareh. V ljudeh okrog sebe, v tisti iskrici v očeh in predvsem ... v sami sebi.

- NATAŠA MERNIK,

urednica lepote

SKLENI LETNO NAROČNINO NA REVIJO COSMOPOLITAN IN PREJMI SUPER DARILO! 

Cosmo ti ta mesec ob sklenitvi naročnine podarja znamenito, cvetno obarvano dišavo Flower by Kenzo.