Znani Slovenec pripravlja novo Stand up predstavo

Še mesec dni nazaj smo ga lahko spremljali pred kamerami resničnostnega šova, danes pa že pripravlja komedijo, ob kateri se boste nasmejali do solz.

Znani Slovenec pripravlja novo Stand up predstavo (foto: Unsplash.com/BRUNO CERVERA) Unsplash.com/BRUNO CERVERA
22. 1. 2019 | Promocijsko sporočilo

"Ko si v težavah, ko nastopijo problemi in si v dilemi, je tu Emi." 

Tako je svoje vabilo na novo predstavo začel Emi Nikočević, nekdanji akter resničnostnega šova Bar in minuli manager istoimenske oddaje, ki je pred komaj mesecem dni zaključil svoje poslanstvo pred kamerami resničnostnega šova.

Emi Nikočević vas bo popeljal med stolpnice v obdobje odraščanja v delavski družini "od dol", v neverjetne dogodivščine v osnovni in srednji šoli in v čase prvih delovnih izkušenj.

Delal je povsod. Spoznajte ga kot delavca v proizvodnji, za šankom, v blišču televizijskih luči, na banki, pokukajte v njegovo življenje, ko si je kruh služil s promocijami, v trgovini, premetaval papirje v administraciji in pokazal svoje srce v dobrodelnosti. Spoznajte njegove najbolj smešne in nerodne trenutke.

In ker res ni lahko biti Emi, je treba vsa doživetja zapakirati tako, da boste padli na zadnjo plat. Tukaj mu na pomoč priskoči stand-up komedijant Jan Kreuzer, ki bo zadevo spravil v red.

Svojo vstopnico si lahko zagotovite v predprodaji in sicer na vseh eventim prodajnih mestih in preko spleta TUKAJ, ali pa v prostorih Kina Bežigrad.

Fotografije: Unsplash.com/BRUNO CERVERA