Znan obraz ima svoj glas: 7 stvari, ki jih moraš vedeti, če spremljaš šov

Na POP TV lahko vsako nedeljo ob 20. uri to jesen spremljamo enega izmed najbolj spektakularnih zabavnih šovov Znan obraz ima svoj glas, v katerem je osem nastopajočih v vsaki oddaji postavljenih pred drzen izziv. Zbrali smo 6 stvari, ki jih moraš poznati, če spremljaš šov.

Znan obraz ima svoj glas: 7 stvari, ki jih moraš vedeti, če spremljaš šov (foto: Instagram.com/@klemenmramor/POP TV) Instagram.com/@klemenmramor/POP TV
8. 10. 2017

1. V drugi oddaji …

V drugi oddaji Znan obraz ima svoj glas smo videli številne neverjetne preobrazbe, res vrhunsko delo maskerke in kostumografinje. Žirantka Irena je postala reperka, z izjemno imitacijo Taylor Swift je tokrat slavila Lea Sirk.

Lea Sirk

Klemen Mramor – Clemens pa je izkusil, kako je biti ženska in dobil prsi.

"Ne vem, meni je the best, res," je povedal, preden je postal Shakira. "Non stop so me 'šlatal', več kot jaz samega sebe," pa je bil iskren po koncu oddaje.

Znan obraz ima svoj glas

2. Pevka Lea Sirk …

Je s svojim petjem v desetih letih ustvarjanja pridobila res veliko izkušenj. Predvsem se je kot 'backvokalistka' izkazala v spremljevalnem vokalu Nine Pušlar in v 1. sezoni oddaje Zvezde plešejo iz ozadja navduševala z izvajanjem glasbe v živo.

Lea Sirk

3. Denis Avdič je že četrtič stopil v čevlje voditelja šova

Pravi, da ga ta izziv zelo veseli, ravno tako preobrazbe in novi tekmovalci.

Obljublja tudi, da bo vnovič stopil iz svoje cone obdobja. Tega je pravzaprav že vajen, saj se je moral v prejšnji sezoni izkazati v plesnih korakih. Javno, se ve!

"Pač ne maram plesat. Se nekak ne počutim dobro v tem, da plešem," je povedal za znano televizijo. 

Nas prav zanima, s čim nas bo v nadaljnjih oddaj še presenetil!

Denis Avdič

4. Za ocenjevalno mizo …

Sedi tudi to pot ustaljena pikra, a mehkosrčna žirantska ekipa – igralka Tanja Ribič, pevka Irena Yebuah Tiran in igralec Gojmir Lešnjak – Gojc, v vsaki oddaji pa se jim pridruži še nov, četrti član.

"Znan obraz ima svoj glas je zagotovo eden izmed šovov, v katerega nastopajoči vložijo največ truda, da prepričajo z nastopom, igro in imitacijo," pravijo.

Kakorkoli že, nedeljski večeri so v njihovi vlogi izjemno zanimivi. Se strinjaš?

Znan obraz ima svoj glas

5. Brada Marijana Novine, ki so mu jo zaradi ene izmed vlog odrezali, je merila natanko 40 cm!

Za vlogo Marijana Novine, ko je stopil v čevlje rokerja Davida Lee Rotha, nekdanjega pevca zasedbe Van Halen, je pevec po 2 letih in pol ostal brez svoje znamenite brade, ki je merila 40 cm.

Marijan Novina

No, zanimivo pa je tudi dejstvo, da je Marijan po 23 letih zopet popolnoma obrit.

"Nazadnje sem bil takšen, ko sem končal služenje vojske. Otroka me do zdaj še nista videla brez brade in žena me je sprejela kosmatega. Še moja mama se ne spomni več, kakšen sem bil brez bradice. Še sam se ne poznam," je Marijan zaupal novinarki naše hiše.

 

... po 23 letih čist obrit in 40cm bradice,ki "živela"je z mano 2.5 let...

A post shared by Marijan Novina- musician (@marijannovina) on

Mu je brada po tvojem mnenju bolj pristajala ali ne?

6. V 12-ih tednih se bo odvilo več kot 95 preobrazb!

V 3. sezoni oddaje Znan obraz ima svoj glas si je zmagovalno lovoriko nadel Tilen Artač. Ta v tej sezoni sodeluje pri pripravi nastopajočih na imitacije.

V 12-ih tednih lahko pričakujemo več kot 95 preobrazb, skrbna in izjemna ekipa, ki skrbi za neverjetne preobrazbe, bo skupno porabila predvidoma kar nekaj več kot sto kilogramov različnega materiala za pripravo odličnih preobrazb, ki si jih bodo nadeli nastopajoči. 

Znan obraz ima svoj glas

7. Tudi v četrti sezoni Znan obraz ima svoj glas stavi na dobrodelno noto!

Skupaj z najbolj zabavnim šovom nedeljskih večerov se je namreč vrnil tudi dobrodelni projekt Mladi upi, h kateremu vabi Vse bo v redu, zavod Zavarovalnice Triglav za družbeno odgovorne aktivnosti.

Osmerica znanih Slovenk in Slovencev tako vsako oddajo s svojimi preobrazbami in pevskimi nastopi pridno zbira točke, seštevek katerih bo določil zmagovalca.

Vsako nedeljo ima eden izmed tekmovalcev tudi skrito misijo in njegov seštevek točk se bo ob koncu oddaje spremenil v denarni znesek, ki ga bo Vse bo v redu, zavod Zavarovalnice Triglav za družbeno odgovorne aktivnosti vsakokrat podvojil. Znesek, ki se bo v skladu nabral skozi oddaje, bo tudi tokrat namenjen Mladim upom– nadarjenim mladim športnikom, parašportnikom, umetnikom in glasbenikom za razvoj njihovega potenciala!

Foto: POP TV/Damjan Žibert

Preberi še: Luka Sešek navdušuje s priredbo skladbe Justina Bieberja (VIDEO) in 

Poglej tudi kakšno lepotico ljubi pevec Marijan Novina (Znan obraz ima svoj glas 2017) in kako zelo dobro je Tanja Ribič videti v kopalkah (poglej, kaj počne za postavo)