Že veš? DRAJV se je prenovil!

DRAJV, prva aplikacija v Sloveniji in regiji Adria, ki s pomočjo GPS signala in senzorjev v pametnem telefonu spremlja varnost vožnje, voznikom po novem omogoča, da z varno vožnjo prihranijo 25 % pri avtomobilskem zavarovanju ali znižanje doplačila za mladega voznika.

Že veš? DRAJV se je prenovil! (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
13. 11. 2015 | Promocijsko sporočilo

Zavarovalnica Triglav je poleg povečanega popusta storitev nadgradila tudi z natančnejšimi in preglednejšimi zemljevidi, koristnimi povratnimi informacijami in nasveti za izboljšanje vožnje.

Izboljšana mobilna aplikacija vključuje še atraktivne izzive in nagradne igre, v okviru katerih bo Triglav samo v januarju prihodnje leto 50 varnih voznikov nagradil z letnimi vinjetami.

Pri zavarovalnici verjamejo, da so s to potezo naredili še en pomemben korak k izboljšanju voznih navad in varnosti na naših cestah.

V Zavarovalnici Triglav so se prenove mobilne aplikacije DRAJV lotili celostno, saj je bil prav vsak element storitve podvržen premišljenim izboljšavam. Eden od njih je zemljevid, prek katerega aplikacija zagotavlja natančnejše podatke o potovanju in omogoča boljši pregled načrtovane poti. Prenovljen je tudi sistem točkovanja. Nekatere spremembe so rezultat povratnih informacij uporabnikov izvirne različice in po novem zagotavljajo še bolj prijazno uporabniško izkušnjo. Poleg tehnoloških izboljšav aplikacije so voznikom na voljo tudi uporabnejše povratne informacije in konkretnejši predlogi, ki jim bodo pomagali izboljšati njihov slog vožnje.

Nagrada: popust in vinjeta za leto 2016

Z brezplačno aplikacijo DRAJV lahko posamezniki najprej pridobijo 5 % popusta in ga nato, odvisno od števila varno prevoženih kilometrov, mesečno nadgrajujejo, pri čemer lahko na letni ravni prihranijo skupno kar 25 % popusta na zavarovalno polico.

Če se izkažete kot varen voznik, lahko pridobite tudi kodo za popust, ki omogoča tudi 50 % znižanje doplačila za mladega voznika. Poleg tega je aplikacija odslej bogatejša tudi za zabavne izzive v povezavi z varno vožnjo, ki voznike še dodatno motivirajo za varno vedenje v prometu. Triglav bo tako samo v januarju prihodnje leto 50 uporabnikom, ki bodo izpolnili vse izzive, nagradil z letno vinjeto za leto 2016.

Več o prenovljeni aplikaciji in drugih ugodnostih si lahko prebereš na drajv.triglav.si. Brezplačen DRAJV pa je na voljo v spletnih mobilnih trgovinah Google Play in Apple App Store.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri