Aktualno Promocijsko sporočilo

Že imaš kopalke za to poletje? Pokaži svoj izbor in jih deli pod #LISCAchoice

9. 6. 2016
Že imaš kopalke za to poletje? Pokaži svoj izbor in jih deli pod #LISCAchoice

Prihajajo vroči poletni dnevi, pljuskanje morja, ležanje na plaži ... K sproščenemu brezskrbnemu vzdušju pa pripomore tudi prava poletna garderoba. Kakšne kopalke si izbrala letos?

Za lahkotno poležavanje na plaži

Modne barve, vzorci in dobri kroji lepo poudarjajo lepoto ženskih oblin. Izberi kopalke z modnim potiskom palm v kontrastnih barvah rožnato-zeleni in modro-rjavi kot modno zapoved letošnjega poletja, ali pa v vročih poletnih dneh zapeljujte s shiny potiskom pik na kopalkah z rožnato in pastelno zeleno podlago (mint). Izrazite svoj modni stil s serijo mix & match in ustvarite svojo poletno kombinacijo. Izberite trendno kolekcijo kopalk in dodatkov Lisca in Cheek by Lisca za lahkotno poležavanje ob bazenu ali poletne dogodivščine na plaži.

Prenovljena spletna podoba

Toplejši meseci pa so idealni tudi za velike korake ... Lisca je stopila korak dlje in obrnila novi list tudi na področju spletne podobe. Novo spletno trgovino je popestrila z bogato ponudbo kolekcij, s koristnimi vsebinami in modnimi smernicami v svetu intime in privlačnosti. Še več, skladno z nakupovalnimi praksami na spletu je spletna stran mobilna in omogoča preprost nakupni proces. Po novem bodo lahko tudi uporabniki družbenih omrežij aktivneje vključevali Lisco in njene vsebine. Če zaupaš kopalkam Lisca ali Cheek by Lisca, jih pokaži/deli na družbenih omrežjih pod #LISCAchoice.

Sodeluj v nagradni igri

Pred vstopom v pravo poletje pa vas Lisca spet razveseljuje s spletno in super nagradami. Lisca je tokrat prvič za poletno kampanjo in promocijsko predstavitev kopalk pripravila videozgodbo, v kateri imata vlogo blogerki Mateja (Š.) in Mateja (K.). Ljubiteljici mode pravita: »Zaupaj svoji izbiri, saj ti veš, kaj je zate najbolje.« Spremljate štiritedensko videozgodbo in z malo sreče vam bo Lisca napolnila vaš potovalni kovček s kopalkami letošnje kolekcije.