Zbiraj in s srcem nagrade pobiraj

Tradicija, domačnost, toplina in srčnost - vsi ti so elementi nove Podravkine nagradne igre Zbiraj in s srcem nagrade pobiraj, ki tudi to zimo razveseljuje in razvaja svoje kupce. V nagradni igri lahko sodeluje vsak, ki bo med 15. 1. do vključno 15. 3. zbral 4 enake simbole s Podravka juh in jušnih osnovin z nekaj sreče prejel privlačne nagrade.

19. 2. 2015 | Promocijsko sporočilo

V hladnih zimskih dneh si ne predstavljamo popolnega obroka brez domačega okusa. Ne gre zanikati, da se nam v hladnejši dneh poveča apetit za jedi, ki ogrejejo telo in dušo, saj te vzbudijo občutek topline, povezanosti in domačnosti na družinski mizi.

Podravka juhe so že mnoga leta priljubljene družinske juhe. V široki paleti izdelkov, se za vsakogar najde priljubljen okus, pa naj gre za bistro ali kremno juho. Prednost priprave Podravkinih juh je v tem, da so izdelane iz najbolj kakovostnih sestavin – zelenjave, mesa in testenin, kar ponuja veliko izbiro okusov, v katerih se lahko najde vsak ljubitelj dobre hrane.

Na Podravki so za zimski čas oblikovali novo nagradno igro, imenovano Zbiraj in s srcem nagrade pobiraj, ki izpostavlja domačnost in tradicijo odličnega okusa kakovostnih Podravka juh in jušnih osnov, ki se že vrsto let dnevno poživijo družinski jedilnik.

Nagradna igra Zbiraj in s srcem nagrade pobiraj velja od 15. 1. do 15. 3. 2015 v vseh večjih trgovinah po Sloveniji. Oseba v nagradni igri sodeluje z zbiranjem simbolov, ki jih poišče na Podravka juhah in jušnih osnovah. Zbrati mora štiri enake simbole, ki jih izreže, vstavi v nagradno kuverto in pošlje na naslov organizatorje in si tako priigra privlačno nagrado. Oseba lahko v nagradni igri sodeluje tudi digitalno, in sicer tako, da obišče Podravkin Facebook profil, kjer lahko z nekaj sreče popraska štiri enake simbole in prejme nagrado.

Na Podravki se zavedajo, da je doživetje ob nakupu in uživanju juh in jušnih osnov mnogo bolj zabavno, v kolikor je to vodeno skozi zanimivo in privlačno igro, ki vključuje, nagrajuje in razveseljuje vse generacije.V sklopu nagradne igre bodo podelili 5 setov kuhinjskih pripomočkov, 1000 Podravka skodelic, 1000 Podravka stenskih nalepk in 1000 Podravka magnetov.

Ali kremna, bistra ali duo juha, katerakoli, postane sestavni del vsakega obroka, koželite okusiti le najboljše okuse, ki jih lahko pričara zgolj Podravka.

Več informacij najdete tukaj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri