Zavod Emma sporoča: Za življenja gre!

Zavod Emma - Center za pomoč žrtvam nasilja, je na novinarski konferenci v Cankarjevem domu osvetlil problematiko nasilja v družini in družbi ter predstavil letošnjo akcijo ozaveščanja javnosti.

Gonilna sila Zavoda Emma: Mateja Guštin, strokovna delavka; Dževada Popaja, direktorica; Natalija Gregorič, strokovna delavka. (foto: Zavod Emma) Zavod Emma
19. 11. 2014

Kampanja s sloganom "Za življenja gre!" bo slovensko javnost nagovarjala od 25. novembra dalje, ko obeležujemo Mednarodni dan boja proti nasilju nad ženskami.

Delovanje Zavoda Emma, ki že skoraj 15 let deluje na področju preprečevanja nasilja, je predstavila Dževada Popaja, direktorica Zavoda Emma, kampanjo pa je predstavila strokovna delavka Mateja Guštin. Sporočilo Zavoda Emma sta podkrepila tudi ambasadorja letošnje kampanje, igralec Boris Cavazza in športnik Dejan Zavec.

Skupaj javnosti sporočajo, da nasilje ni problem posameznika, temveč družbe in tako pozivajo k prijavljanju in s tem preprečevanju nasilja.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri