ZATO si boš želela takoj prebrati novi Cosmopolitan (objavljamo velika razkritja)

Če bi morali ugibati, kateri članek boš prebrala najprej ... ne bi znali napovedati.

ZATO si boš želela takoj prebrati novi Cosmopolitan (objavljamo velika razkritja) (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
25. 2. 2021

Ko smo snovali številko revije, ki jo držiš v rokah, smo imeli v mislih pozitivne vibracije. Želeli smo ti pričarati mesec, ki bi ti pomagal pregnati skrbi, ki se ti nemara priplazijo v misli in jih okupirajo, tik preden zaspiš. 

Če obstaja ena stvar, ki zaceli vse rane in stvari postavi v perspektivo, ki je še kako pomembna po obdobju, ko smo številni prijateljevali zgolj sami s sabo, je to humor. Mi smo napeli vse moči, da bi ti olajšali lov na te male dobrine, ki sploh niso tako samoumevne.

Te zanima, kaj vse smo pripravili?

Predstavljamo 7 modnih trendov, ki jih boš oboževala to pomlad.

Načrtuješ prvi pohod v javnost po karanteni? Pomagali ti bomo, da se bodo vse oči obračale za tabo. Lahko ti namignemo, da se ti kljub temu še ne bo treba posloviti od trenirke, ker so le-te postale uniforma vsake modne navdušenke. 

Kodrolaske so zastavile vprašanja, frizerski mojstri pa so odgovorili.

Mi smo dodali še ščepec cosmo modrosti in ti zagotovili prihodnost, ki napoveduje samo zdrave in lepe kodre. Če si naravna kodrolaska ali pa ne ;) 

Zakaj ne bi dala nove priložnosti stari službi?

Ker se zavedamo, kako neprijazni so časi, sploh ko pride do tvoje kariere, predlagamo alternativo iskanju novega delovnega mesta, če s trenutnim nisi zadovoljna: Res je! Znova lahko vzljubiš svojo službo, če le slediš korakom, ki jih predlagajo karierni svetovalci. P.s.: Vse bo še okej!

Posebej zate smo pripravili recept za uravnovešen odmerek prehranskih dopolnil.

Odgovarjamo na vprašanje, ali moraš zares svojim obrokom dodajati toliko tablet, kapljic in praškov. Preverili smo pri strokovnjakih in mislimo, da te bo odgovor razveselil.

Si vedela, da niso vse ženske feministke?

Mesec, ki ga zaznamuje tudi dan žena, smo posvetili odprti debati o feminizmu, ki še vedno razočara številne predstavnice nežnejšega spola. Pripravili smo priročnik, ki ti bo pomagal postati še boljša zaveznica drugih žensk.

Spoznaj Instagram za "odrasle".

Temperatura bo poskočila ob branju članka o spletni platformi OnlyFans, ki je spremenila svet erotičnih vsebin. Spoznala boš znane Slovence, ki na omrežju objavljajo žgečkljive vsebine. Izbrskali smo čisto vse!

Če si mislila, da poznaš vse misterije interneta, si se zmotila.

Si se kdaj vprašala, kdo skrbi za to, da se ti med brezskrbnim brskanjem po spletu ne prikazujejo sporne vsebine ali kdo preveri objavo, ki si jo prijavila kot neprimerno? Spregovorili smo z delavci, ki v zakulisju družbenih omrežij igrajo vlogo spletne policije. Njihove zgodbe te bodo pretresle.

Kaj še?

Pišemo o razlogih za in proti liposukciji, o ženskah v svetu video iger, testiramo očala, ki ščitijo tvoje oči pred slabimi vplivi ekranov, te pripravljamo na vrnitev k staršem in ponujamo ultimativno vprašanje za tipčka na prvem zmenku. Pa še mnogo več, a za to boš morala prelistati revijo.

Prejmi Cosmopolitan kar na dom!

Na revijo Cosmopolitan se lahko tudi naročiš, še posebej letna naročnina (12 izvodov) se ti izplača, saj prihraniš 15 %. Ob naročilu pa dobiš tudi super DARILO: Valjček za masažo obraza Revolution Skincare v vrednosti 18,99 evra.

Naroči se   TUKAJ!