Zate bi dal kri!

V 3 letih trajanja akcije 'Daruj energijo za življenje!' so organizatorji akcije v Sloveniji pridobili več kot 25000 novih krvodajalcev.

20. 12. 2013

Krvodajalsko pobudo, ki letos poteka pod sloganom Zate bi dal kri, so podprli številni prepoznavni Slovenci in Slovenke, med katerimi so Urška Majdič, biatlonka Teja Gregorin in Manca Špik, Trkaj in Zlatko pa sta h krvodajalstvu pozvala celo z »rap battlom«.

Tudi s pomočjo krvodajalske akcije, ki teče že tretje leto zapored se je v letošnem letu v bazo krvodajalcev vpisalo več kot 7000 krvodajalcev, v vseh letih akcije pa kar 25000.

Ažurno prikazovanje zalog krvi po Sloveniji

Podpornik akcije, družba Petrol d.d., Ljubljana z akcijo »Daruj energijo za življenje!« v sodelovanju z ZTM in RKS že tretje leto vabi k obisku uradne spletne strani www.daruj-kri.si, ki vsakodnevno prikazuje skupno stanje zalog v Sloveniji, omogoča pa tudi vpis v bazo krvodajalcev.

Na vsakodnevni ravni lahko akciji »Daruj energijo za življenje!« slediš prek Facebook strani:  www.facebook.com/daruj.kri in Twitterja: #darujkri.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri