Zaradi TEGA moraš začeti uporabljati TA spoznavni servis

Iščeš pravega zase? Iskanje pravega partnerja ti bo odslej vzelo PRECEJ manj časa - spoznavni servis ona-on.com predstavlja ONA-ON priporočila & Cekinčke.

Zaradi TEGA moraš začeti uporabljati TA spoznavni servis (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
8. 6. 2023 | Promocijsko sporočilo

Najti pravega partnerja zase je lahko precej težka naloga - sploh v poplavi vseh zanimivih uporabnikov največjega slovenskega spoznavnega servisa ona-on.com. Prebiti se moraš skozi cel kup kandidatov, ki bi te želeli spoznati in vsi ne ustrezajo tvojim željam. Tako pač je.

Če želiš v svetu spletnih zmenkov uspeti, moraš biti aktivna. To pomeni vsakodnevno prijavljanje na ona-on.com, brskanje po seznamih in pregledovanje profilov. Uff, kdo pa ima čas za to? 

Čeprav je to, da vzameš telefon, dvigneš prste in jih uporabiš za iskanje partnerja (konec koncev je to ena najpomembnejših odločitev tvojega življenja) daleč najboljše, pa ti odslej tega morda ne bo več treba.

Tina & Luka ti odslej priporočata NAJ kandidate - zdaj še hitreje do prave ljubezni!

Osebna virtualna asistenta Tina & Luka z ona-on.com predstavljata priporočila najboljših kandidatov zate! Pri priporočilih upoštevata dvosmerno ujemanje profilov, skupne interese, kompatibilen fizični izgled in astrološko ujemanje.  

Ko je vse našteto izpolnjeno, ti Tina & Luka primerne kandidate pošljeta kar v e-poštni nabiralnik, v ona-on klepet in ti jih prikažeta na ona-on časovnici.

@ona_on.com Zakaj moraš uporabljati ONA-ON priporočila? 👀🤩 #priporocila #onaon #zmenki #zmenek #kakonajtipunco #kakonajtifanta #kakonajtipartnerja #resnazveza #novo #ljubezen #resnezveze ♬ Sunrise - Official Sound Studio

Kaj moraš narediti, da lahko prejemaš ustrezne kandidate?

● Registriraš profil - Začni kar TUKAJ.
● Izpolniš svoj profil.
● Določiš NATANČNE kriterije. Česa si želiš od partnerja?
● Počakaš, da Tina & Luka poiščeta ustreznega kandidata zate.
● Povabiš na zmenek. ;)

Nič več zamudnega brskanja med tisoči uporabnikov - edina tvoja naloga je, da pogledaš priporočene kandidate in če ti je kakšen všeč, narediš naslednji korak (mu pišeš, vprašaš za šanse GO? ali pa mu kako drugače nakažeš, da je nekaj v zraku).

Seveda pa, ko boš imela čas, pobrskaj še po seznamu fantov zate - tam boš našla še več uporabnikov, ki bi lahko bili zanimivi sogovorniki. Kdo ve, morda pa kje preskoči tudi iskrica. 

Cekinčki - Bolj ko migaš, več jih dobiš in z njimi …

… koristiš ekskluzivni storitvi - izpostavitev tvojega profila in pošiljanje zabavnih animiranih vabil na zmenke! 

Da si povečaš krog poznanstev, se registriraj na ona-on.com. Da si povečaš možnosti, da te vidi čim več uporabnikov in tako najde pravi, izpostavi svoj profil! Z novo virtualno valuto Cekinčki je to mogoče.

Začini klepet z izvirnimi darili & vabili na zmenek

A veš, ko hočeš simpatijo povabiti na zmenek v kino, pa nočeš biti preveč “suhoparna”? Z vabilom na zmenek, ki ga s pomočjo Cekinčkov pošlješ v klepetu, boš zagotovo izstopala. Če drugega ne, se bo vabilo tvoji simpatiji narisal nasmeh na obraz ali pa boš dobila vsaj “awww” odziv. ;)

@ona_on.com Kateri pa je tvoj favorit? 🍕💐☕️🎬🍰 Na ona-on.com povabi na zmenek s KJUT animiranimi vabili! #ljubezen #zmenki #zmenek #onaon #resnezveze #kakonajtipartnerja #kakonajtipunco #kakonajtifanta #resnazveza #onaoncekincki #novo #cekincki #tiktokslovenija ♬ original sound - ona-on.com

Ne zamudi vseh novosti, ki ti iskanje prave ljubezni močno olajšajo ➡️ izkoristi brezplačen preizkus ona-on.com