Žalostna izpoved: "Po moževi smrti njegova družina zahteva, da jim vrnem poročne prstane."

Bralka sprašuje, kaj naj stori? 😢

Žalostna izpoved: "Po moževi smrti njegova družina zahteva, da jim vrnem poročne prstane." (foto: Profimedia) Profimedia
24. 11. 2022

V življenju je veliko stvari in trenutkov, ki se jih splača veseliti, a včasih udari tragedija, vsi načrti za prihodnost pa se v le nekaj minutah spremenijo v prah.

Ko se je naša bralka soočala z nenadno smrtjo svojega moža, si niti v sanjah ni predstavljala, da ji bo družina po moževi strani povzročila še več bolečine. Njeno zgodbo si preberi v nadaljevanju.

"Z Danijelom sva bila poročena dobri dve leti, kot par pa sva jih skupaj preživela sedem. Od njega sem prejela zaročni prstan, poročni prstan in prstan, ki je pomenil darilo za prvo obletnico najine poroke. Umrl je v nesreči, in moje srce se je zlomilo na tisoče koščkov. Še vedno ne dojemam, da ga ni več, a trudim se živeti vsak dan posebej. To bi si želel tudi on.

Z njegovo družino se nisem slišala kaj preveč po njegovi smrti. Vsi smo žalovali po svoje. Včeraj pa sem od njegove sestre dobila sporočilo, da želi, da vse prstane vrnem njegovi družini, saj jih je kupil on in tako pripadajo njim. Njene besede je podprla tudi moja tašča, njegova mama. 

Sama se z njimi ne strinjam. Vrnila sem jim njegove otroške stvari in vse fotografije, ki so bile v njegovi lasti, preden je spoznal mene.

Glede ostalih stvari menim, da sva bila mož in žena, torej pripadajo meni, da sploh ne omenjam, kakšno čustveno in sentimentalno vrednost imajo zame. Njegova družina jih želi zase, zato da bi jih prodala. Prepričana sem. Zame pa so spomin na najlepše trenutke mojega življenja in tako v mojih očeh neprecenljive vrednosti.

Začeli so mi groziti s tožbami, me zmerjati in napadati. V njihovih očeh nikoli nisem bila del družine, saj z možem nisva imela otrok. Res ne vem, kaj naj naredim, najraje bi z njimi prekinila vse stike."

Grozljivo, kajne? Kaj bi ji svetovala?

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Izpoved bralke: "Moj mož naredi vsa gospodinjska opravila, nagradim pa ga s seksom (zakon nikoli ni bil boljši)

Priporočamo tudi: Wow! Ta preprost izračun razkriva, če je nekdo tvoja sorodna duša (in obnorel je splet)