Žalostna izpoved: "Oče in mačeha sta mi rekla PRA*ICA. Kako jima naj to ODPUSTIM?"

Se strinjaš, da se starš nikoli ne bi smel tako obnašati do svojega otroka? 😔

Žalostna izpoved: "Oče in mačeha sta mi rekla PRA*ICA. Kako jima naj to ODPUSTIM?" (foto: Profimedia) Profimedia
16. 2. 2021

Spletni forum Reddit je te dni zaokrožila zgodba najstnice, ki se je v stiski izpovedala dobrim ljudem interneta in s svojo zgodbo naravnost šokirala! Prebereš jo tukaj 👇! 

"Ko sem bila stara 13 let, sem uporabljala očetov mobilni telefon in iz radovednosti odprla njegov predal s sporočili, ki si jih je izmenjal z mojo mačeho, ki je takrat bila noseča.

Vsebina sporočil me je globoko prizadela in od takrat najprej na očeta ne gledam več enako. Težko mi je to pozabiti in kadarkoli se vidimo, takoj pomislim na vsebino izrečenih besed.

Oče je mačehi v sporočilo napisal: "Spet se obnaša kot mala pra**ca. Kako sem vesel, da končno dobim otroka, ki mi ne bo šel na živce z njegovo mamo vred." Mačeha pa je nazaj odpisala: "In jaz komaj čakam, da se bom končno ukvarjala z otrokom brez grozljivih genov!"

Očetov nadaljnji odgovor je nakazal, da se mu njen odgovor zdi blazno smešen, mene pa je vse skupaj zelo zabolelo. Od tega je 6 let in ne morem nehati misliti na to. Od tistega trenutka naprej nisem več želela živeti z očetom, kar sem povedala tudi na sodišču, svoji mami pa sem pokazala vsebino sporočil. Seveda je znorela.

Očetu in mačehi je bilo sicer žal za napisane besede, zelo dolgo sta se opravičevala in res poskusila popraviti stvari, a bilo je prepozno.

Oče se je celo razjokal pred mano, a me njegove solze niso preveč ganile. 

Zavedam se, da ne bi smela vohuniti za očetom in mačeho, a kako lahko nekdo sploh pomisli, kaj šele zapiše, takšne besede o lastnem otroku?

Res mi je težko in ne morem jima odpustiti, čeprav se še danes trudita za naše odnose, kar z mojim zavračanjem njune družbe ni najlažja naloga. Bi jima morala odpustiti ali ne?"

Na forumu so ji mnogi svetovali, da se z očetom in mačeho iskreno pogovori, kakšen pa bi bil tvoj nasvet zanjo?

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Si zaradi korone izgubila okus in voh? TA 👇 trik ti ju bo pomagal dobiti nazaj (pravijo uporabniki!)

Priporočamo tudi: Prijatelj Meghan in Harryja razkril GANLJIVE podrobnosti za njuno nosečniško fotografijo