Zaključek 20-ih projektov ob 20-letnici Društva novomeških študentov

V tekočem mesecu je Društvo novomeških študentov poskrbelo za pestro dogajanje na več področjih.

10. 10. 2012

Odvijali so se športni in glasbeni dogodki, s potopisi so poskrbeli za razširjeno znanje geografije, dogajalo pa se je tudi na področju umetnosti.

Kot se spodobi, bo zadnji teden še posebej razgiban.

Sklepna etapa dogajanj se prične v sredo, 10. 10. ob 19.00 uri v Založbi Goga z literarnim večerom Andreja E. Skubica, nadaljuje se v četrtek, 11. 10. ob 20.00 uri v Hostlu Situla s potopisom o New Yorku, ki ga bo predstavil Sašo Đukič, v petek pa se obetata kar dva zanimiva dogodka in sicer ob 11.00 uri v Založbi Goga predavanje Mitje Lična o novih načinih teksta in literaturi v novih tehnologijah. Zvečer ob 21.00 uri sledi še Stand Up večer z Vidom Valičem in gosti v LokalPatriotu, da bi se v soboto, 13. 10. ob 16.00 uri zgodil karting za vse navdušence hitre vožnje na progi Raceland Krško.

Za zaključek 20. projektov ob 20-letnici društva bo društvo organiziralo tradicionalno Brucovanje DNŠ.

Začelo se bo 21.00 uri v LokalPatriotu z različnimi družabnimi igrami in pestrim spremljevalnim programom, nadaljevalo pa se bo s koncertom skupine Xequtivz.

Po koncertu bosta za odlično vzdušje poskrbela DJ BJOCHEZ AT.

S tem se bo sklop 20-ih projektov ob 20-letnici Društva novomeških študentov zaključil, vendar društvo obljublja, da bo poskrbelo za mlade tudi v prihodnje.