ZAČENJA se EXIT Life stream! (Od 17. do 27. septembra)

Po štirih fantastičnih dnevih na Petrovaradinski trdnjavi, bo Exitov projekt Life Stream premierno predvajan na svetovnem spletu.

ZAČENJA se EXIT Life stream!  (Od 17. do 27. septembra) (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
17. 9. 2020

Glasbeni dogodek v mts Dance Areni na Petrovaradinski trdnjavi je nastal v tesnem partnerstvu s Svetovnim programom za hrano (WFP) Združenih narodov. Med 17. in 20. septembrom ter med 24.in 27. septembrom bodo na spletu možni ogledi ekskluzivnih glasbenih nastopov zvezdnikov svetovnega kalibra med katerimi so Carl Cox, Charlotte de Witte, Adam Beyer, Nina Kraviz, Ben Klock, Paul van Dyk, Ofenbach, Mahmut Orhan, Satori live, Black Coffee in mnogi drugi.

Kot uvod so organizatorji že predvajali ekskluzivni nastop slovite Charlotte de Witte, ki je do danes zabeleil že več kot 600.000 ogledov, pričakuje pa se celo milijon ogledov posnetka. Exitu je tako letos kljub težki situaciji uspelo izvesti dogodek tudi na sloviti trdnjavi, a žal za izredno omejeno število obiskovalcev.

Prvi vikend: 17 – 20. september 2020

V četrtek, 17. septembra se bodo s svojimi seti predstavili Carl Cox, Ilija Djoković in Laga, v petek Ofenbach, Burak Yeter in dvojec Divolly & Markward.

V soboto, 19. septembra pa je čas za Nino Kraviz, Marka Nastića in Space Motion, vikend pa bodo zaključili v nedeljo Black Coffee, DJ Tennis in Coeus.

Drugi vikend: 24 – 27. september 2020

Drugi vikend začenjamo v četrtek, 24. septembra, s posebnim setom presenečenja, nato pa sledita Marcel Dettmann in Tijana T. V petek bo čas za posnetke nastopov Mahmuta Orhana, Paul van Dyka, Vantiz ni Lady Lee, medtem ko bodo v soboto za mešalko Adam Beyer, Ben Klock in Ece Ekren. Veliki finale je pripadel nastopom Satori live in Hot Since 82 ter ekskluzivni back2back nastop Kristijana Molnarja in After Affair.

Največji globalni spletni festivalski dogodek lahko spremljaš na Cosmopolitanovemu Facebook profilu TUKAJ.

Kaj pravzaprav je PROJEKT LIFE STREAM? 

Life Stream je projekt, ki se je začel v lanskem letu z Zeleno R:Evolucijo in predstavlja največje ekološko gibanje pod okriljem Exita do danes. Partnerstvo s Svetovnim programom za hrano pa še dodatno širi obseg tega projekta.

Letošnji projekt predstavlja samo uvod v obsežno sodelovanje v letu 2021, ko bosta obeleženi dve pomembni obletnici, in sicer 60 let Svetovnega programa za prehrano in 20. obletnica festivala Exit, kjer so svoj nastop že potrdili David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz in mnogi drugi.