Za varen in brezplačen prevoz z Martinovanja - Aftertaxi

V Ljubljani in na Obali se bo z mesecem novembrom zopet pričela akcija brezplačnih kuponov za taksi za varen prihod iz zabave domov.

4. 11. 2013

Še posebej je to pomembno v času Martinovega, ko praznujemo praznik vina. Pri tem je pomembno poskrbeti tudi za varen prevoz.

Naj ti to olajša projekt Aftertaxi, ki že četrto leto uspešno poteka v okviru Združenja DrogArt.

Aftertaxi je projekt, katerega cilj je zmanjšati število prometnih nesreč zaradi vožnje pod vplivom alkohola in tako zavarovati vse udeležence v cestnem prometu. Aftertaxi je namenjen mladim med 16. in 30. letom, ki svojo zabavo načrtujejo tako, da se iz nje varno pripeljejo domov. Kupone za brezplačen taksi lahko mladi prevzamejo na DrogArtoviinfo točki v Ljubljani in na Študentski organizaciji Univerze na Primorskem v Kopru po predhodni registraciji na www.aftertaxi.si.

Mladi lahko kupone unovčijo od srede do nedelje med polnočjo in sedmo zjutraj, ko se odpravljajo na zabavo ali iz nje.

Projekt omogoča bolj odgovorne odločitve mladih, prav tako pa se poskušajo dosegati tudi pozitivne spremembe na področju varne vožnje.

Z zabave varno in brezplačno (tudi iz Martinovanja), sporoča Aftertaxi!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri