Z NOVIM Cosmopolitanom boš trende postavljala TI! (+prinaša ti SUPER darilo)

Kako? Čisto lahko. Ta mesec ti predstavljamo širok nabor modnih trendov, ki jih ne poznajo niti tvoje najbolj trendi prijateljice. In ko smo že pri prijateljicah ...

Z NOVIM Cosmopolitanom boš trende postavljala TI! (+prinaša ti SUPER darilo) (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
26. 2. 2020

Imaš kakšno, ki ti neverjetno rada laže? Si morda posumila, da je kompulzivna lažnivka? Mi smo fenomen raziskali, govorili s strokovnjaki, žrtvami lažnivih prevarantov in celo z blogerko, ki se je na spletu brezskrbno lagala o svoji izmišljeni diagnozi, dokler ... no, saj piše v reviji. ;)

Na tvoji strani smo tudi, kar se tiče tistega tipčka, s katerem sta se videvala, dokler se ni kar na lepem udejanil v zrak. Stvar je taka: V igri 'ghostanja' ne more zmagati nihče. Za tistega, ki iz odnosa izgine, pa je lahko moderni fenomen celo zdravstveno nevaren. Zakaj je tako, je pojasnil naš novinar. Skratka, čas je, da se nehamo igrati.

Pomlad je čas novih začetkov. Vanessa Hudgens, naša zvezda z naslovnice, s katero si odraščala v času njene vloge v Srednješolskem muzikalu, ima izdelano zelo učinkovito taktiko, s katero zna vplivati na lastno prihodnost. Občutek imamo, da je prav na ta način zaključila tudi odnos s svojim nekdanjim partnerjem Austinom Butlerjem. Ne verjameš? Preveri.

In ko smo že pri novih začetkih, mislimo, da je čas, da se naposled le lotiš svojega zadovoljstva na delovnem mestu. Če boš na prvo mesto postavila svoje vrednote, se bo vse spremenilo - bolje se boš pučitila v službi, ki jo že imaš, prav tako pa boš izstopala med ostalimi kandidati, če službo ravno iščeš. Vaje za prepoznavanje lastnih vrednot in nasvete za uporabo le teh v svojem življenju najdeš v rubriki kariera.

Kaj še? Naučila se boš hiperfokusa, ki ti bo prišel še kako prav pri vsem, kar počneš ali moraš početi, razvozlala boš uganko bolečega seksa, ki morda ni tako nedolžna zagata, kot se ti zdi in v svojo dnevno lepotno rutino vključila tiste S.O.S. pomočnike, ki bodo enkrat za vselej suhi koži pomahali v slovo.

Pomlad ni čas za posedanje - punca, v akcijo!

Podarjamo!!! Ob nakupu revije prejmeš osvetljevalec v prahu essence the highlighter za svež in sijoč začetek pomladi.

Prejmi Cosmopolitan kar na dom!

Na revijo Cosmopolitan se lahko tudi naročiš, še posebej letna naročnina (12 izvodov) se ti izplača, saj prihraniš 15 %. Ob naročilu pa dobiš tudi super DARILO: Vitaminske medvedke Beautymins by Medyko v vrednosti 24,90 evra.

Naroči se TUKAJ!