Z dobrodelno predstavo Tamala zbrali 5.000 EUR za projekt Botrstvo

Zadnji petkov večer v marcu je bil dobrodelno obarvan. V Šentjakobskem gledališču v Ljubljani so s prodajo vstopnic za družinsko komedijo Tamala in z donacijami zbrali 5.000 EUR, ki so jih podarili za projekt Botrstvo v Sloveniji Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje.

Z dobrodelno predstavo Tamala zbrali 5.000 EUR za projekt Botrstvo (foto: Milan Simčič) Milan Simčič
30. 3. 2015

Pobudniki in organizatorji dobrodelnega projekta so bili: skupina BNI Karantanija, Rotary klub Ljubljana Nike ter Šentjakobsko gledališče, kjer so se znesku od prodanih vstopnic odpovedali.

Predsednik skupine BNI Karantanija Gregor Usenik je podelil ček v vrednosti 5.000,00 EUR Aniti Ogulin, predsednici ZPM Ljubljana Moste Polje ter dodal, da v Sloveniji potrebujemo več takih pobud, s katerimi bi pomagali ljudem v stiski.

Tamala

"Predvsem pa se nam zdi pomembno, da rečemo velik DA dobrodelnosti, ko gre za naše otroke. Da s konkretnimi dejanji pomagamo na njihove obraze vrniti nasmehe. Naša dobrodelna pobuda je le ena od kapelj v morje, vendar brez kapelj ne bi bilo morja. Vsaka kaplja šteje. Zato je pomembno, da nadaljujemo z dobrimi deli," je zaključil Usenik, ki je tudi avtor ideje dobrodelnega projekta ter član igralskega ansambla Šentjakobskega gledališča že skoraj 30 let.

Tamala

Anita Ogulin se je za donacijo iskreno zahvalila vsem prisotnim in donatorjem: "Šteje samo človek in to bodo dobili otroci," je zaključila zahvalo, ko je prevzela ček.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri