Preživi praznike v družbi vonjev Yankee Candle

Božični in novoletni prazniki so tik pred nami, z njimi pa se prebudijo tudi naši čuti ter prijetni spomini na druženja in vesela praznovanja. Iz kuhinj se širijo vonjave omamno dišečih slaščic, od zunaj vonj svežega, hladnega zraka in (upamo) tudi snega. Prihajajoči praznični čas zaobjemajo in zaznamujejo tudi dišeče sveče Yankee Candle, ene najbolj prodajanih dišečih svet na svetu! Brez njih prazniki pač niso pravi.

13. 12. 2018

Nova prefinjena in moderna kolekcija Elevation

... je bogatejša za štiri nove božične vonje, s katerimi bodo tvoji prazniki resnično popolni. Kolekcija, ki privlači in navdušuje s sofisticiranim elegantnim videzom, kakovostnimi premium kompleksni vonji in trendno barvno paleto ter ima večnamenski pokrov, ki je hkrati tudi podstavek za svečo, je že zasvojila vse Yankee Candle navdušence. Verjamemo, da bo letošnja božična Elevation kolekcija, ki bo na voljo vso praznično sezono, velika uspešnica in da bo v mnogo domov priklicala pravo toplo in praznično vzdušje. Elegantne dišeče sveče so odlično darilo za vse najbližje, z njimi lahko ustvariš tudi prav posebno prefinjeno dekoracijo in jih uporabiš v sklopu namiznega dekorja.

Dom si lahko polepšaš in odišaviš z vonjem Sweet Frosting, ki ga zaznamuje vanilja, sadnim in svežim vonjem Holiday Pomegranate, začinjenim in razkošnim vonjem Amaretto Apple in vonjem Frosted Fir, ki te v mislih popelje na pravi zimski sprehod. Vonji so na voljo v treh velikostih s sorazmernim številom stenjev za boljše in enakomernejše gorenje: velika sveča z dvema stenjema, srednja sveča s tremi stenji ter mala sveča z enim stenjem. Prav vsak lahko najde vonj zase, ki ga bo spremljal vso praznično sezono, ga spomnil na posebne trenutke, morda tisto prav posebno osebo v njegovem življenju ali pa napolnil z bleščeče obarvano pozitivno energijo.

 

4 x PRAZNIČNI VONJI

SWEET FROSTING: prijetna mešanica klasične sveže in popolno pečene vanilijeve slaščice z umetniškim pridihom začimb.

HOLIDAY POMEGRANATE: praznična in izjemno vabljiva mešanica češnje, jabolka in granatnega jabolka.

AMARETTO APPLE: toplo zimsko razvajanje s prijetno dobrodošlico jabolka, pečenega v amaretu in cimetu.

FROSTED FIR: zimski sprehod po zamrznjenih poteh med borovci in balzamovci z notami zimskih citrusov.

Yankee Candle dišave lahko izbereš v trgovinah Vonj Narave v Celju in Ljubljani, na prodajnih stojnicah v Citycentru v Celju in Cityparkku v Ljubljani ter na spletnih straneh www.yankeecandle.si in www.vonjnarave.si.