Xiaomi na Bledu predstavil najnovejšo vodilno serijo Xiaomi 12T (poglej, kakšne fotografije so nastale s telefonom!)

To je telefon, ki si ga boš želela imeti!

Xiaomi na Bledu predstavil najnovejšo vodilno serijo Xiaomi 12T (poglej, kakšne fotografije so nastale s telefonom!) (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
9. 10. 2022 | Promocijsko sporočilo

Xiaomi je predstavil svojo najnovejšo vodilno serijo Xiaomi 12T, ki smo jo dolgo čakali. Navdušila te bo ponudba prednaročil, ki trajala do 12. oktobra. Ob nakupu kateregakoli pametnega telefona iz serije Xiaomi 12T (Xiaomi 12T ali Xiaomi 12T Pro) pa prejmeš v dar Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite!

Ekipa Xiaomi nas je peljala na Bled, kjer smo lahko novosti tudi preizkusili

Telefon Xiaomi 12T Pro in tablica Redmi Pad sta navdušila s svojimi funkcijami, nekaj nasvetov za uporabo in najboljše fotografije pa nam je v čudovitem ambientu Bled Rose hotela predal fotograf Peter Irman.

Več fotografij, ki so nastale prav z novim telefonom, poišči v fotogaleriji.

Fotografie, polnimi podrobnosti

Oba paradna modela serije Xiaomi 12T imata profesionalne kamere, ki uporabnikom ponujajo izjemno fotografsko izkušnjo s pametnim telefonom. S profesionalnim sistemom kamer z ločljivostjo 200 MP, podprtim z revolucionarno strojno opremo in lastnimi naprednimi algoritmi umetne inteligence Xiaomi, Xiaomi 12T Pro zagotavlja vrhunske fotografije visoke jasnosti, zmogljivo nočno fotografijo in hitro ostrenje.

Te funkcije, skupaj s številnimi drugimi optimizacijami, omogočajo zajemanje drobnih podrobnosti tudi v slabih svetlobnih pogojih ali pri fotografiranju hitro premikajočih se motivov – brez izgube izostritve.

Vse-v-enem in za super zabavo: Redmi Pad 

Ključ do poglobljene avdiovizualne izkušnje Redmi Pad so štirje zvočniki, opremljeni z Dolby Atmos in hitrostjo osveževanja 90 Hz. Naprava z 10,61-palčnim zaslonom in nižjo vizualno zakasnitvijo je zasnovana tako, da izboljša vašo izkušnjo gledanja, in je prva tablica na svetu, ki je prejela certifikat SGS za nizko raven utrujenosti vida.

Poleg tega je Redmi Pad pridobil certifikat s strani TÜV Rheinland, s čimer so vaše oči dobro zaščitene in se počutite bolj udobno tudi med gledanjem. Z izjemno širokokotno sprednjo kamero z 8 MP 105° in tehnologijo FocusFrame6 je naprava popolnoma usmerjena v skupinske video klice, s čimer nihče ne bo ostal izven kadra.

Redmi Pad, ki ga napaja zmogljiva baterija 8.000 mAh in je opremljen z 22,5 W priloženim polnilnikom (podpira 18 W hitro polnjenje), zagotavlja neskončno zabavo pri maratonskem igranju, gledanju filmov ali celo večurnem fotografiranju.

Ob nakupu kateregakoli pametnega telefona iz serije Xiaomi 12T (Xiaomi 12T ali Xiaomi 12T Pro) prejmeš v dar Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite! Več informacij poišči TUKAJ.