Vstopnice za Bujto repo že v polni prodaji

V sredo, 18. marca, se bo ob 20:00 v Festivalni dvorani v Ljubljani začela Bujta repa, največja prekmurska kulturno-zabavna prireditev v Sloveniji.

Vstopnice za Bujto repo že v polni prodaji (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
10. 3. 2015

Klub prekmurskih študentov bo v okviru letošnje 58. Bujte repe obeležil 80. obletnico delovanja prekmurskih študentov, zato bo dogodek še posebej slavnosten.

Bujta repa se bo pričela ob 20:00 s tradicionalno večerjo z bujto repo in domačimi kolinami, nadaljevala pa s koncertnim delom, na katerem bodo nastopili Veški dečki, Jean Bačić Quartet in Vlado Kreslin z Malimi bogovi.

Tekom večerje bo Klub prekmurskih študentov prikazal tudi kratek dokumentarni film o zgodovini delovanja prekmurskih študentov.

Prodaja vstopnic se je že pričela in jih je mogoče kupiti na sedežu Kluba prekmurskih študentov (prostori MIKK-a), na Pomurskem študentskem servisu ter na portalu mojekarte.si.

Cena vstopnice za študente znaša 5 EUR, za neštudente 8 EUR, na dan dogodka pa bo enotna cena 10 EUR (v predprodaji je mogoče kupiti tudi večerjo po enotni ceni 5 EUR).

Organiziran bo tudi avtobusni prevoz na relaciji Murska Sobota-Maribor-Ljubljana in nazaj (cena dvosmerne vožnje znaša 8 EUR).

Število večerij in vstopnic je omejeno, zato pohiti, če bi šla!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri