Vstopi v cirkus komuniciranja, pridi na PR teater!

Člani Študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi letos pripravljajo že sedmi PR teater. Gre za enodnevno študentsko konferenco, ki bo 15. novembra 2016 na Fakulteti za družbene vede. 

Vstopi v cirkus komuniciranja, pridi na PR teater! (foto: promocijsko gradivo organizatorja) promocijsko gradivo organizatorja
11. 10. 2016

S PR teatrom želijo študentom ponuditi dodatno znanje o praktičnih primerih in najnovejših trendih na področju odnosov z javnostmi.

Program vključuje predavanja, delavnice in okrogle mize, ki jih izvedejo priznani slovenski ter tuji predavatelji.

Z udeležbo na konferenci obiskovalci dobijo znanje, ki tudi povečuje njihovo konkurenčno prednost pri iskanju zaposlitve. Obenem udeleženci pridobijo nove ideje in poznanstva, ki so danes ključna za uspešno poslovno pot.

Kot vsako leto bodo tudi letos pripravili pester program. Tokrat so si dovolili, da preizkusijo nekaj novega, drznega in malo drugačnega - vstopili bodo v cirkus komuniciranja.

Te zanima, kakšno je življenje komunikologa? Ne veš, kaj je to merchandasing ali kliping? Si se vedno spraševal/a, kakšno je odgovorno oglaševanje? In kako deluje digitalno komuniciranje?

Potem pridi tudi ti in vstopi v cirkus komuniciranja! 

Prijave se odprejo 12. oktobra 2016!

Prijave se odprejo 12. oktobra 2016 na spletni strani www.pr-teater.si.

Program bodo razkrivali postopoma, zato spremljaj njihova družbena omrežja, da boš prvi/a izvedel/a najnovejše informacije in prišel/a do vstopnice za PR teatra.