Vse zmage Tine Maze

Tina Maze resda ni ugnala Anne Fenninger v boju za veliki kristalni globus v alpskem smučanju, je pa sezono kljub vsemu zaključila z veliko osebno zmago. Naj bo tudi vaša velika noč v znamenju blaginje, sreče, notranjega miru, zadovoljstva in osebnih zmag!

31. 3. 2015

Tina je v zadnjem letu ob treh zmagah v svetovnem pokalu osvojila še dve zlati kolajni na svetovnem prvenstvu ter vnovič dokazala, da je najbolj vsestranska smučarka na svetu. Sezona je bila tudi izjemno čustvena, kar dokazuje njena reakcija ob zaključku v Meribelu. Potem ko je Avstrijki športno čestitala za zmago, je nežno naslonila glavo na vodjo svoje ekipe in njenega spremljevalca Andreo Massija ter to kasneje pospremila še z zapisom na Twitterju: »Imava, kar potrebujeva. Hvala Meribel, hvala navijačem, hvala vsem, ki ste delili vsa ta čustva z mano.«

Tinin sponzor Milka je v tem velikonočnem času v čast članov svoje ekipe Milka SkiStars pripravil posebno nagradno igro, v kateri si lahko s pomočjo smučarskih junakov in junakinj priborite krasne nagrade. Več o tem na www.milkaskistars.com/easterhunt.