VROČEEE: Vse, kar si želiš za božič, najdeš v decembrskem Cosmu!

POZOR: Na prodajnih policah od jutri dalje s ČUDOVITIM DARILOM. Ne pozabi pograbiti svojega izvoda.

VROČEEE: Vse, kar si želiš za božič, najdeš v decembrskem Cosmu! (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
28. 11. 2019

"Ljubim praznični čas. Rada imam lesketajoče se luči, kuhano vino,
praznično dogajanje v prestolnici in izgovor, da lahko v družbi najdražjih oblečem najljubši kičast božični pulover," začenja uvodnik decembrskega, prazničnega Cosmopolitana naša odgovorna urednica Ajda Hovnik Plešej in nadaljuje ...

"Verjetno je tole pismo zadnja stvar, ki je sestavila revijo. Nisem namreč vedela, kje naj se ga lotim, kajti božični čas je lahko za marsikatero dušico ne tako zelo prijetna tema. Samo pomisli na tiste, ki se počutijo osamljene – sami s seboj ali v družbi. Ali pa na tiste, ki so se ravnokar podali na novo poslovno pot in si ne bodo vzeli časa za oddih ter bodo praznike preživeli delovno. Kakorkoli že bo videti tvoje praznično obdobje, vedi, nisi sama. In kakršnakoli že je situacija, vse bo okej.

V Cosmo pisarnici smo se zelo potrudili in v to številko zapakirali reči, ki te bodo navdale z veseljem. Zvezda tokratne naslovnice je energična Nika Zorjan, ki je minuli mesec prejela naziv Cosmo Influencer 2019. Z nami je spregovorila o svoji poti do uspeha in svojem največjem strahu. Prisežemo, praznični vodnik po darilih te bo rešil tvojih darilno-nakupovalnih dilem. V njem boš našla vse, kar bi lahko za božič privoščila sebi ali tistim, ki so ti pri srcu. Pripravili smo ti tudi odgovor, kako se lahko v zgolj 21 dneh preleviš iz ponočnjakinje v jutranjo ptico, in strnili 10 najpomembnejših lekcij tega desetletja. Zate pa imamo tudi sledeč predlog: izbriši si profil na Instagramu in videla boš, kaj se bo zgodilo (več o tem na strani 48).

Če se ti sicer veselo praznično obdobje, ki je pred nami, zdi še posebej stresno, ti Cosmo stoji ob strani in dviguje vibracije. Pomisli na vsa bleščičasta oblačila, ki si jih lahko privoščiš nositi v tem času. Pomisli na sladke božične filme, ki bodo obrnili tvoje razpoloženje v pozitivno. Pomisli na hvaležen izraz tvoje najljubše osebe, ko ji boš poklonila tisto, česar si že dolgo želi. Pomisli na vse, ki ti kaj pomenijo in jih imaš neskončno rada. In na vse tiste, ki zate hranijo poseben prostor v srcu. Kajti …

To je božič.

Naj bo letošnji še posebej iskriv, radosten in zapomljiv."

Naj se veseli december končno začne!

Podarjamo!!! Ob nakupu revije prejmeš masko Afrodita young&pure za sijoče praznično obdobje.

Prejmi Cosmopolitan kar na dom!

Na revijo Cosmopolitan se lahko tudi naročiš, še posebej letna naročnina (12 izvodov) se ti izplača, saj prihraniš 15 %, prejmeš pa tudi DARILO. Naroči se TUKAJ!