VROČE: V novem Cosmu razkrivamo 5 prepričljivih finalistk za Dekle z naslovnice #6

31. januar je čas za novi Cosmo. Poglej, kaj ti tokrat prinaša nova številka tvoje najljubše revije ...

VROČE: V novem Cosmu razkrivamo 5 prepričljivih finalistk za Dekle z naslovnice #6 (foto: Ben Watts) Ben Watts
30. 1. 2019

Draga zabavna in neustrašna prijateljica,

ta mesec na cosmo uredništvu slavimo ljubezen in raziskujemo njene najrazličnejše vrste.

Na tem svetu obstajata dve vrsti ljudi. Tisti, ki želijo biti del tekmovanj, ki gojijo ljubezen do tekmovanj, in tisti, ki jih to niti slučajno ne zanima.

"Ah, zakaj bi kdorkoli želel biti del kakršnihkoli turnirjev," boš morda dejala sama pri sebi. "Le zakaj?" Ker te ljudi motivirajo vsaj tri stvari: tekmovanja jim omogočajo, da zadovoljijo svojo neskončno potrebo po zmagi, dajejo jim priložnost in razlog za izboljšanje, konkurenca pa jih preprosto motivira, da dajo od sebe prav vse, pravijo študije.

Preprosta aktivnost lahko tako v tvojem življenju odpre novo poglavje in ti dogajanje povsem obrne na glavo … na bolje. To je razlog, da ti vsako leto ponudimo odlično priložnost (v mislih imam projekt cosmo Dekle z naslovnice, ki letos poteka že šestič zapored), da si uresničiš sanje. Dekle s posebno življenjsko zgodbo in poslanstvom bo naslednji mesec krasilo naslovnico tvoje najljubše revije in bo dobilo priložnost, da svojo navdihujočo življenjsko zgodbo deli s svetom. Naj ti predstavimo naših pet finalistk. Pet čudovitih deklet (najdeš jih na strani 60), ki jim je skupna strast do tega, kar počnejo, in zaupanje v uspeh – ne pa strah pred neuspehom.

Februar je prav tako mesec prijateljske ljubezni in ljubezni do partnerja. 13. v mesecu ne pozabi praznovati Valentinovega za prijateljice (zanimive namige in trike najdeš na strani 54) in dan pozneje Valentinovega. Si že slišala za ljubke ideje, da bosta z dragim v stiku ves dan? Skoči na stran 104 in jih preizkusi.

Februar je tudi pravi čas, da si dobra do sebe in se imaš rada. Jej boljšo hrano, ne odločaj se za slabšo (začneš lahko tako, da preizkusiš slastne veganske jedi – stran 78). Gibaj se pametneje in produktivneje (navdih najdi na strani 76). Plus, zdaj je idealen čas, da rezerviraš mini smučarski oddih (za idejami pobrskaj med stranmi 118 in 121). Lahko pa ves mesec preživiš pod svojo toplo in mehko odejo ter preizkusiš vročo seks dieto (navodila najdeš na strani 110). In ne pozabi dvigniti temperature, kjerkoli se pojaviš in karkoli počneš. Delaj, kar čutiš in kar je dobro za tvoje telo.

Uživaj v ljubezensko obarvani številki in ne pozabi na … ljubezen do sebe.

Pozdravček,
tvoj Cosmo

Poveži se z nami na Instagramu @cosmopolitansi ali nam piši na cosmopolitan@adriamedia.si.