VROČE: Novi Cosmo z Olivio Palermo in DARILOM

31. avgusta je čas za novi Cosmo. Poglej, kaj ti tokrat prinaša nova številka tvoje najljubše revije ...

30. 8. 2017

Čas je, da nazdraviš vsem poletnim dogodivščinam, obrneš list in se spustiš v nove izzive.

Cosmo začenjamo s 26 predlogi za premike v septembrskih dneh, kolumnistka Anamarija razpravlja o strahu pred tem, da boš kaj zamudila, in kako se ga znebiti.

Jesenski dnevi so še vedno idealni za vožnjo s kolesom, tokrat pa si oglej modne namige, da te pri vožnji nič ne bo oviralo.

Ta mesec stavimo na džins, ki je tokrat še bolj v ospredju. Najbolj trendne kombinacije si oglej v reviji, morda pa se kakšne drzne domisliš tudi sama.

Na lepotnih straneh predstavljamo top parfume, izdelke, ki te bodo izstrelili med zvezde, v rubriki moj svet pa si lahko prebereš, zakaj je preklinjanje tako osvobajajoče in celo zdravilno.

Če si ena tistih, ki redno zamuja, skušaj spremeniti rutino in poskrbi, da te bodo ljudje jemali bolj resno.

Modno-lepotne zgodbe so tokrat indijansko obarvane, Cosmo uredništvo pa je tokrat preizkušalo najbolj kulske zajtrkovalnice v Ljubljani. Najbolj slastne predloge smo seveda skrbno dokumentirali in jih tudi ocenili.

Kaj ti bo všeč v septembrski številki?

Spoznaj modno ikono Olivio Palermo, ki razkriva, kako je zaslužila milijone + osvoji njej super stil!

Vedno poslušaš le druge? Takoj preberi seznam 18 stvari, ki jih moraš spremeniti!

Oglej si 46 norih džins kosov za nove všečke.

Večna uganka pri frizerju: Kako mu jasno poveš, kaj bi rada, da ne boš razočarana!

Če si v dilemi, ali izbrati ljubezen ali kariero, si nujno preberi članek v novem Cosmu.

101 seks trik - za še več užitkov s tvojim dragim.

VROČE: Organizirali bomo 1. Cosmo konferenco!

Z velikim navdušenjem razkrivamo, da bomo 26. septembra organizirali prvo Cosmo konferenco, na katero se lahko prijaviš tudi ti!

Na konferenci bo kar šest predavanj in okroglih miz o upravljanju financ, iskanju notranje motivacije, o tem, kako si izoblikovati stil, uspeti na družabnih omrežjih, (po)stati fit in ohranjati lastni mir, za poslastico pa boš lahko spoznala slavne in uspešne ženske, ki bodo razpravljale o tem, kako se v sodobnem svetu znajti med vsemi ovirami na kariernem, družinskem področju ter v odnosih.

Konferenci sledi Cosmo tržnica z modno-lepotnimi smernicami, uporabnimi vajami za fit postavo, predlogi za zdrave obroke in Cosmo izmenjevalnica petk ter oblačil, na kateri bodo med drugimi svoje top kose prispevale tudi Tjaša Kokalj Jerala, Tara Zupančič, Nika Veger in Ajda Sitar. Že komaj čakaš? Več o konferenci najdeš v reviji.

Podarjamo!!!

Reviji prilagamo DARILO. Tokrat lahko izbiraš med štirimi lepotnimi izdelki Catrice v različnih odtenkih, in sicer med šminko, svinčnikom za oči, rdečilom za lica in senčilom za oči v paleti. Zavij v najbližjo prodajalno in izberi svojega.