VROČE: Novi Cosmo z najboljšim valentinovim DARILOM za bralke

Četrtek (25. 1.) je dan za novo številko revije Cosmopolitan. Poglej, kaj vse te čaka v novi, februarski številki, ki ti tokrat podarja tudi najboljše valentinovo darilo za bralke.

VROČE: Novi Cosmo z najboljšim valentinovim DARILOM za bralke (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
24. 1. 2018

Cosmo ljubi ljubezen <3

V tej številki boš našla nešteto dobrih predlogov in najbolj trendnih kosov, v katere se boš zagotovo zaljubila tudi ti.

Razkrili ti bomo, kaj se bo znašlo na modnem spisku IN in OUT, ter v čisto pravem stripu predstavili top lepotne izdelke.

Tvoj utrip bodo dvignili divji kavalirji – najbolj vroči tipčki, pri katerih ljubimo tako njihovo divjo plat kot šik videz.

In ker verjamemo, da imaš rada tudi sebe, ti bomo pokazali, kako prižgati stop znak in reči NE prezaposlenosti, in s tabo delili nasvete, s katerimi bo imel lahko tudi tvoj vikend vseh sedem dni.

Naj bo mesec fabruar tvoj mesec!

Kaj ti še prinaša februarska številka?

  • 17 vročih tipčkov, ki nam mešajo glave + zanimivosti, ki jih o moških še ne veš
  • Kako reči 'stop' na delovnem mestu?
  • Modni vihar v tvoji omari: Kaj kupiti in česa se znebiti
  • Nasvete, kako se igrajti, da bo vajin odnos doživel preporod (Že dolgo se nista tako zabavala!)
  • Razkrivamo zmagovalce Cosmopolitan Beauty Awards (Spoznaj top lepotne izdelke!) 
  • Kate Hudson: Takšne kot je zagotovo še ne poznaš!

Podarjamo!!! Cosmo ljubi ljubezen, zato ti podarja valentinovo DARILO - valentinove voščilnice, da boš tudi ti lahko delila ljubezen. Z njimi boš letos povsem v stilu voščila valentinovo!

Cosmo valentinove voščilnice

Pojdi do najbližjega prodajalca časopisov po novo, februarsko številko Cosmopolitana, v kateri te čakajo seksi valentinove voščilnice, jih izreži, pofotkaj, označi s #cosmoljubezen in objavi na Facebooku, Twitterju ali Instagramu.

Izbrali bomo najbolj sladko in izvirno fotografijo ter avtorico nagradili s polletno naročnino na revijo Cosmopolitan. Podari ljubezen. Širi ljubezen. 

Prejmi Cosmopolitan kar na dom!

Na revijo Cosmopolitan se lahko tudi naročiš, še posebej letna naročnina (12 izvodov) se ti še posebej splača, saj prihraniš 15 %, prejmeš pa tudi DARILO - svežo dišavo v skandinavskem slogu – s.Oliver, SO PURE. Naroči se TUKAJ!