VROČE: Novi Cosmo z najboljšim darilom za bralke

Četrtek (28. 9.) je dan za novo številko revije Cosmopolitan. Poglej, kaj vse te čaka v novi številki, ki ti tokrat podarja tudi najboljše darilo, ki se ga bralke vsako leto zelo veselite.

27. 9. 2017

Oktober je mesec za ženske. To je čas, ko moramo ženske še posebej stopiti skupaj, se podpirati in si deliti nasmehe. Zato smo v tokratni številki šest modrih žensk povprašale, kaj bi svetovale vam, Cosmo bralkam. Verjemi, z njihovimi nasveti bo tvoje življenje steklo veliko lažje.

Življenje se je močno spremenilo tudi ženskam, ki so prebolele raka na dojki – zdaj ga znajo živeti veliko bolj polno in srečno, v kar te bodo prepričali njihovi nasveti.

Pri modi smo pod drobnogled vzele modne dodatke – torbice, ki bodo v tvoj stil vnesle humor, prav vse vrste najbolj modnih gležnjarjev in najbolj živ nakit – pripravi se, lezli bodo hroščki.

Na lepotne strani smo odtisnile najlepše poljube in razkrile, kaj se s tvojo kožo dogaja, medtem ko spiš.

Spoznaj, kako se lahko tvoja karierna pot strmo vzpne, če boš sledila šestim napotkom o tem, kaj moraš na delavnem mestu storiti še pred iztekom leta.

Naslovnico tokrat krasi Shakira, ki je v pičlih 30 minutah po izidu novega albuma podrla prodajne rekorde, v intervjuju pa razkrila, da cvetita tudi njena ljubezen z Gerardom Piquejem in družinsko življenje.

Poišči navdihe v nenatančnem ličenju, ki je pravi hit, prelistaj najlepšo jesensko pripoved in poglej, kako osvojiti ulico.

Gotovo te bo pritegnila tudi izpoved ženske, ki je prvi poljub moškega, ki ga je ljubila, dobila na dan, ko se je poročil z drugo.

Medtem ko se naša kolumnistka Anamarija sprašuje o fenomenu fitnesa, pa najbolj poznani fitnes guruji s tabo delijo skrivnosti treninga z največjim učinkom.

Si tudi ti zasvojena s sladkorjem? Ponujamo ti rešitev, s katero bo tvoje življenje sladko tudi brez njega.

Naj bo mesec oktober tvoj mesec!

Podarjamo!!! Cosmo koledarček, ki je tokrat modno obarvan. Z njim boš naslednjih 365 dni povsem v stilu, modno izobražena in v stiku z vsem modnim dogajanjem.

Prejmi Cosmopolitan kar na dom!

Na revijo Cosmopolitan se lahko tudi naročiš, še posebej letna naročnina (12 izvodov) se ti še posebej splača, saj prihraniš 15 %, prejmeš pa tudi DARILO - komplet dveh knjig, s katerima bo kuhanje prava zabava. Naroči se TUKAJ!