VROČE: Novi Cosmo s KOLEDARČKOM, ki ga bralke vsako leto komaj čakate

Četrtek (26. 9.) je dan za novo, oktobrsko številko revije Cosmopolitan. Poglej, kaj vse te čaka v novi številki, poleg najboljšega darila - KOLEDARČKA, ki se ga bralke vsako leto zelo veselite.

VROČE: Novi Cosmo s KOLEDARČKOM, ki ga bralke vsako leto komaj čakate (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
25. 9. 2019

Oktobrska številka. Naš rojstni dan. Letos osemnajsti. Korakamo skozi obdobje, ki prinaša najlepše trenutke. In veš, zavedamo se, koliko prijetnih spominov smo do danes že ustvarili skupaj s tabo. Skupaj se trudimo ženski spol na vsak način postaviti na mesto, kamor spada. Na 'kraljevi prestol'. Ženske smo vendar kraljice (cosmo) sveta.

Verjamemo, da nam dobro uspeva. Zabavne neustrašne ženske so besede, ki najlepše in najlažje opišejo tiste, ki cosmo vsebino pripravljamo, in vas, ki roza strani vsak mesec zvesto prebirate. Cosmopolitan svojo idejo opogumljanja, izobraževanja in zabavanja pripadnic nežnejšega spola na tem planetu širi že od leta 1965, ko ga je Helen Gurley Brown, svojevrstna prapra Carrie Bradshaw, ustanovila. Cosmo je postal več kot samo revija. Je prijatelj in vodnik za dekleta, ki si želijo več, vroč ljubimec in #lajfstajl guru. Ruši aktualne tabuje. Opogumlja, ko to potrebuješ.

Je tvoj navdih. Je biblija ženskih pravic – svobode govora, oblačenja in življenjskih izbir. Cosmo je polnoleten! Želimo si, da ta rojstni dan proslavimo skupaj in da – kot je v navadi – za rojstni dan prejmeš darilo. Mi smo ga že prejeli – ti, draga bralka, si naše darilo. Darilo tebi ob naši polnoletnosti pa je lušten cosmo koledarček, na katerega dekleta vsako leto tako težko čakate, in še bolj pisana ter vsebinsko bogata številka.

P. S. Ne pozabi! Cosmo Slovenija te ima neskončno rad.

Naj bo mesec oktober tvoj mesec!

Česa ne smeš spregledati v tokratni ediciji?

  • Veseli bomo, če boš naš rojstni dan praznovala z nami na 3. Cosmo konferenci. Kdaj in kje? 30. septembra v Mestnem muzeju v Ljubljani. Več informacij pa najdeš TUKAJ!
  • Anamarija Goltes je eno od najbolj priljubljenih cosmo deklet v Sloveniji, kažejo statistike. Kako drugače praznovati 18. obletnico, kot da vam ponudimo njeno zgodbo na naslovnici? Pazi, še nikoli doslej ni razkrila toliko o sebi! (str. 80)
  • Letos prvič podeljujemo priznanja za najbolj karizmatične in navdihujoče vplivneže pri nas – Cosmo Influencer Awards 2019. Te zanima, kdo so nominiranci? (str. 74)
  • Zate smo pripravili tudi 11 strani modnih in lepotnih trendov nove sezone, s katerimi boš napolnila zdravo mero svoje samozavesti.
  • Nujno pa se moraš seznaniti z novo seks modno muho (samo za potrpežljive) in se prepričati, ali je ON moški, ki te bo večno ljubil. (str. 101)

Podarjamo!!! Cosmo koledarček #jazSrečna, ki je tokrat obarvan v barve sreče. Z njim boš vse leto povsem v stilu in v stiku sama s sabo.

Prejmi Cosmopolitan kar na dom!

Na revijo Cosmopolitan se lahko tudi naročiš, še posebej letna naročnina (12 izvodov) se ti izplača, saj prihraniš 15 %, prejmeš pa tudi DARILO. Naroči se TUKAJ!