VROČE! Na naslovnici novega, januarskega Cosma je … Christina Aguilera!

Ja, jutriiii izide novi Cosmo. Preveri, kaj posebnega smo zate pripravili v tej številki (in kaj ti želimo v letu 2019, ki je pred nami).

VROČE! Na naslovnici novega, januarskega Cosma je … Christina Aguilera! (foto: Kai Z. Feng) Kai Z. Feng
19. 12. 2018

Ko leto doseže finale …

Se naše misli obračajo k našim ljubljenim, novoletnih zaobljubam, zabavi in stvarem, ki si jih želimo in ki jih resnično privoščimo drugim.

Cosmo punce in fant smo zate sestavili kar dolg seznam želja. Naj se ti jih uresniči čim več. In saj veš, kako pravijo! Če željo zapišeš, si že korak bliže uresničitvi. Torej …

1

Naša urednica zdravja Petra Arula ti želi mir v srcu in glavi ter manj hitenja. "Da bi končno nehala nesmiselno hiteti in začela smiselno živeti," pravi v članku Zakaj nočeš (več) hiteti.

2

Urednica lepote Tina Curk ti privošči popolno kožo na obrazu, kot jo imajo Korejke. (P. s. Pripravili smo ti 12 korakov, ki obljubljajo angelsko kožo - so še kako resnični in hkrati tisti, ki krojijo prihodnost.)

3

Naša urednica Ajda Hovnik Plešej ti želi, da bi bila ponosna na to, kar si. Bodi ti! Kot Christina Aguilera, ki tokrat krasi našo naslovnico. Punca ni nikoli izgubila vere in strasti do tega, kar dela. Vedno je vedela, kaj si želi – četudi je svet pravil drugače.

4

In kako, ah, kako ti naša novinarka in urednica fotografije Nina Vidrih želi, da bi opravljala službo, ki si jo želiš opravljati. Želi ti, da bi lahko čim bolj vzljubila svoje delo in v njem uživala, četudi ta trenutek ne čutiš tako.

5

"Vsekakor ti, draga bralka, privoščim … vnetljivo akcijo v dvoje čez vse leto," pravi naš Cosmo novinar Darjo hrib. To je razlog, da je za vaju sestavil hitri seks vodnik za vse sezone in navodila, kako odnos nadgraditi z romantiko ter se še bolj povezati. Resnično, resnično ti želi tudi, da bi se z njegovimi tastarimi razumela in da te ne bi spravljali ob živce.

6

Za spremembo ti naša novinarka Neja Drozg želi čim manj zaobljub ob novem letu, ki naj ne bodo preveč ambiciozne. Najdi tokrat eno resno novoletno zaobljubo. Naj bo to vrlina, s katero si v vseh teh letih še nista prišli na ti. Recimo točnost.

7

In naša zadnja želja tebi, napisala pa jo je cosmo kolumnistka Anamarija Lukovac: iskrena (Instagram) prijateljstva.

Objem in poljub,
tvoj Cosmo

Poveži se z nami in nam sledi na Instagramu @cosmopolitansi in Facebooku @CosmopolitanSlovenija.

Prejmi Cosmopolitan kar na dom!

Na revijo Cosmopolitan se lahko tudi naročiš, še posebej letna naročnina (12 izvodov) se ti splača, saj prihraniš 20 %. 

Naroči se TUKAJ!