VROČA NOVICA: V maju 2018 bodo temperaturo v Ljubljani spet dvigovali The Chippendales

Pomladne temperature bodo 15. maja prihodnje leto ušle izpod nadzora. Ozračje ljubljanske Hale Tivoli bodo do vrelišča in še čez pripeljali postavni The Chippendales , ki bodo spet podžigali in uresničevali neštete skrite fantazije. 

VROČA NOVICA: V maju 2018 bodo temperaturo v Ljubljani spet dvigovali The Chippendales (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
21. 11. 2017

Najznamenitejša moška plesna atrakcija se vrača v Ljubljano!

V naših krajih se bo ustavila v okviru svetovne turneje "About Last Night … 2018 World Tour". 

Fantje obljubljajo, da bodo s svojimi razgaljenimi telesi, zapeljivimi plesnimi gibi in natančnimi koreografijami spet pričarali ultimativni ženski večer, ki ga bo težko pozabiti.

The Chippendales

Kdo so plesalci, za katerimi vzdihuje ves svet?

Zgodba Chippendalsov se je pričela leta 1979 v Los Angelesu, ko so obnoreli žensko občinstvo kot prva moška striptiz zasedba. 

Njihov uspeh je bil bliskovit, saj so v hipu postali pop fenomen, odprli klub v New Yorku in pričeli snovati skupine, ki so plesno vročico ponesle po vsem svetu.

Vseskozi so njihovi do potankosti izpiljeni nastopi namenjeni razvajanju žensk, ki jim z mešanico plesa, petja in striptiza kradejo dih in pospešujejo utrip. 

Danes so Chippendalsi tudi stalni rezidenti v Las Vegasu, kjer gostijo zvezdnike svetovnega kova, trenutno jim na tamkajšnjem odru družbo dela supermodel Tyson Beckford.

The Chippendales

Chippendalsi, ki so s profesionalno scensko produkcijo in kakovostnimi koreografijami pripomogli k sprejemanju striptiza kot oblike zabave in nenazadnje tudi športa, so brez dvoma fenomen.

To dokazujejo podatki, da so tekom zadnjih 35 let nastopili za več kot 100 milijonov žensk v preko 100 državah.

Prepotovali so skoraj 11 milijonov kilometrov in na tej dolgi in zahtevni poti porabili 56.000 metuljčkov ter s svojih dovršenih teles strgali več kot 1,2 milijona majic.

Število žensk, ki so zaradi njih dobila mehka kolena, sicer ni izračunano, vsekakor pa številka še zdaleč ni majhna. 

In k večanju te številke bomo z veseljem pripomogli tudi v Sloveniji!

Omejena količina vstopnic v določenih kategorijah je že v prodaji na vseh prodajnih mestih Eventima in na spletni strani eventim.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri