Vrača se serija Polna hiša! Takšni so igralci danes

Si rada spremljala priljubljeno serijo iz 90-ih Polna hiša? Potem boš navdušena, da se vrača na male ekrane. Tu je prvi utrinek praktično iste igralske zasedbe.

Vrača se serija Polna hiša! Takšni so igralci danes (foto: Profimedia) Profimedia
7. 1. 2016

Serija Polna hiša nas je razveseljevala med letoma 1987 in 1995. Liki Jesse, Joey, Danny,  D.J., Stephanie, Michelle, Rebecca in Kimmi so nam zlezli pod kožo, serija pa je ustvarila nekaj prepoznavnih imen, kot so Mary-Kate in Ashley Olsen, John Stamos in Joey Gladstone. 

Osvežimo zgodbo

Serija je govorila o življenju Dannyja Tannerja in njegovih treh deklic, katerih mamica je umrla v prometni nesreči. Ker je Danny potreboval pomoč pri vzgoji in skrbi za deklice, je prosil svojega svaka in rokerja Jesseja ter prijatelja, sicer komedijanta, Joeyja, da mu pomagata. Jesse se kasneje poroči z Rebecco, s katero dobita dvojčka. Njihove dogodivščine so se za vedno zapisale v spomin številnim generacijam, ki so jih spremljale. 

"Fuller house" brez dvojčic Olsen

Neverjetnih 21 let kasneje, natančneje 26. februarja na Netflix, se serija vrača z nekoliko drugačnim naslovom "Fuller House". Zasedba, ki nas bo v kratkem znova kratkočasila, ostaja praktično enaka, v njej pa ne bo dvojčic Olsen, ki sta izmenično igrali lik ljubke male Michelle. 

dvojčici Olsen

Takšna bo zasedba (na naslovnici revije People)

A photo posted by Candace Cameron Bure (@candacecbure) on Jan 6, 2016 at 7:52am PST

Kakšna bo tokrat zgodba?

D.J. Tanner-Fuller postane mlada vdova in ostane sama s tremi otroki. Ker je breme zanjo preveliko, prosi sestro Stephanie in najboljšo prijateljico Kimmy, da se ji pomagata pri vzgoji in skrbi z otroke. 

A photo posted by Candace Cameron Bure (@candacecbure) on Jan 6, 2016 at 11:43am PST

Oglej si še napovednik, v katerem so razkrili le vsem dobro znano hišo

Oglej si, kako je John Stamos najavil, da se Polna hiša vrača

"Na tem smo delali vrsto let," je povedal John Stamos, ki je v seriji igral Jesseja, tokrat pa se bo izkazal kot producent in gostujoči igralec. Mimogrede, nedavno je bil razglašen za najbolj seksi Grka. 

Oglej si še utrinke s snemanja tretjega filma Dnevnik Bridget Jones, ki letos prihaja v kinematografe. Ustvarjalci so priznali, da so posneli kar tri zaključke filma. Naj izberejo najboljšega!