Vikend za žensko dušo in telo!

Tokratni Sensa vikend v blagodejnem obmorskem okolju bo povsem žensko obarvan, o čemer te bo prepričal nadvse impresiven program tokratnega Sensa intenziva.

17. 6. 2013

Sensin vikend za žensko dušo in telo bo med 21. in 23. junijem med drugim ponudil dve zares ekskluzivni delavnici za ženske:

  • že v petek, 21. junija, bo v pozno popoldanskih urah na sporedu delavnica s psihoterapevtom dr. Zoranom Milivojevićem na temo: Kako se vzljubiti: kaj nas ovira pri brezpogojnem sprejemanju sebe?

Katere pogoje mislimo, da moramo izpolniti, da bi bile zadovoljne same s sabo? Kaj je samopodoba in kaj idealni jaz? Kako nam idealni jaz otežuje življenje? Ali lahko ustvarimo idealno ljubezen in idealno življenje? Kako ideali postanejo zapovedi? Ali je nezadovoljstvo s sabo dober motivator na poti k popolnosti? Ali je način, kako sprejemamo drug drugega, tudi model za sprejemanje sebe?

  • v soboto, 22. junija, pa delavnica v dveh delih z antropologinjo dr. Vesno Godina: Skrivnost ženske moči ali kam je izginila prvinska ženska!

O sodobnih oblikah odtujenosti in izkoriščanja žensk. Kaj je bistvo ženske moči? Kako so moč uporabljale ženske nekoč in kaj počnemo z njo danes? Sodobna ženska v vrtincu ženitnih menjav. Močne, uspešne in samske: česa ženska danes ne sme imeti, da bi bila 'poročljiva'?

Popoln uvod v popolno poletje!

Tekom tokratnega Sensa vikenda se bodo zvrstile tudi številne druge sensine delavnice - od seans z zvočno kopeljo, prebujanja z jogo, či gonga in plesa brez forme do blagodejne nege in sensa skrbi za telo in duha.

Več o možnosti prijave in programu tokratnega ženskega Sensa vikenda, ki bo odličen uvod v popolno poletje, na spletni povezavi Sensin vikend za žensko dušo in telo!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri