Vikend pobeg v dvoje

Odlična ideja za poletni zmenek. Kaj moraš storiti? Uživaj v poletju.

Vikend pobeg v dvoje (foto: Andrey Kuzmin-Fotolia, arhiv založnika, Shutterstock, Chris Clinton) Andrey Kuzmin-Fotolia, arhiv založnika, Shutterstock, Chris Clinton
27. 7. 2012

Vikend pobeg v dvoje

Odlična ideja za poletni zmenek je izlet, na katerega se odpravita z dragim za eno popoldne ali za dlje  – Slovenija je polna krajev, ki jih morata nujno obiskati. Ideje poiščita na spletu. 

V pomoč vama bodo na primer: www.kam.si, www.kodkam.si in  www.gremoven.com.

Preženi mačjo osamljenost

Ti je hudo, ko greš za ves dan zdoma, tvoja mala štirinožna prijateljica pa mora ostati v stanovanju? Če se le da, prosi nekoga (sosedo, starše, brata, prijateljico ...), da bo živalco čez dan vsaj za nekaj časa spustil na prosto in se poigral z njo, sicer pa poskrbi za njeno popolno udobje s hrano in vodo, straniščem, praskalnikom in izbranim prostorom za poležavanje.

Kadar imaš namen prespati pri fantu ali prijateljici, pa ji za tolažbo v bližini gnezda pusti svojo staro majico, ki diši po tebi.

Za vse hribolazke

Hribolazec je športno-tekmovalni projekt, pri katerem gre za čim hitrejše in čim bolj pogosto osvajanje Šmarne gore. Vzpona se lahko lotiš z dveh strani. Ob vznožju se pri merilniku registriraš z zapestnico ali obeskom, ki ga dobiš ob prijavi, nato pa zviz do vrha, kjer ponovno obiščeš merilnik, ki je zabeležil tvoj čas.

Najhitrejši in najbolj zvesti hribolazci so tudi nagrajeni, sicer pa je akcija kot nalašč za vse parčke, ki jih divje razganja od tekmovalnosti – kdo je boljši, hitrejši, močnejši?

Čas je za akcijo!

Bi rada spremenila svoje življenje? Poletje je čas, ko se hitrost vsakdana nekoliko ustavi in imaš pri­ložnost poglobiti se vase. Pri tem ti bo v pomoč knjiga Iz uma v srce, v kateri avtorica Dobra vila Maja ponuja odgovore na vpra­šanja:

  • kako uresničiš svoje sanje,
  • kako se začneš ponovno poslušati,
  • kako pritegneš pravega fanta in ustvariš čarobno zvezo ...

V knjigi boš našla veliko spodbud, kajti samo želje niso dovolj, treba je ukrepati!

Foto: Andrey Kuzmin-Fotolia, arhiv založnika, Shutterstock, Chris Clinton

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri