VIDEO: To se zgodi, ko se uspešnice Drunk in love lotijo naše plesalke

Andreja Vakselj in plesalke High Heels High Hopes so pripravile koreografijo in posnele video na priljubljeno skladbo Drunk in love izvajalke Beyonce.

VIDEO: To se zgodi, ko se uspešnice Drunk in love lotijo naše plesalke (foto: osebni arhiv Andreje Vakselj) osebni arhiv Andreje Vakselj
1. 12. 2014

Poleg Andreje v videu nastopajo še Rosana Čolovič Popit, Maruša Lendaro, Tajda Kavčič in Ana Babnik, ki na odru plešejo pred agentom, ki išče talente (psss ... za mizo sedi nekdanji plesalec Jakob Kapus).

Vaksljeva je koreografijo sestavila že letošnjo pomlad.  "Pesem me je takoj očarala in vedela sem, da moram izkoristiti svojo inspiracijo. A šele zdaj nam je uspelo vse skupaj tudi posneti, saj je trajalo kar nekaj časa, da smo projekt sestavili tako, kot smo si želeli."

Video, pod katerega se podpisuje Črt Kocjančič, so posneli v dvorani Siti teatra v BTC-ju, Andreja pa nam je zaupala, da je ravno na dan snemanja zbolela. "Na snemanju sem imela vročino, ampak to me ni ustavilo. Vedela sem, da je to trenutek, ki ga moram izkoristiti. Snemanje je potekalo v super vzdušju in vse ostalo je teklo kot po maslu."

Tudi mi smo nad končnim izdelkom navdušeni, zato ga z veseljem delimo s tabo. Vabljena k ogledu:

Pa še to ...

Še isti dan, ko je Andreja objavila video na spletnem portalu YouTube, so video zablokirali zaradi avtorskih pravic pesmi izvajalke Beyonce. Ekipa je bila povsem obupana, a so sklenili, da pišejo na YouTube in prosijo, ali je možno, da bo video dostopen. Prošnja je uspela in že naslenji dan, ko je bil video objavljen, so dosegli lepo število ogledov.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri