VIDEO: Te zanima, kako je videti snemanje COSMO naslovnice z Anamario Goltes? 😉

Po tem, ko si boš pogledala video 👇🏼, boš Anamario Goltes zagotovo imela še raje! ❤️

VIDEO: Te zanima, kako je videti snemanje COSMO naslovnice z Anamario Goltes? 😉 (foto: Instagram.com/anamariagoltes) Instagram.com/anamariagoltes
1. 10. 2019

Že imaš novo številko revije Cosmopolitan Slovenija? 😍 Ta mesec jo krasi krasna Anamaria Goltes, in če je še nisi videla, si jo lahko pogledaš spodaj. 👇🏼

TO je naslovnica oktobrske številke revije Cosmopolitan:

Krasna, kajne? 😍

Oktobrska številka. Naš rojstni dan. Letos osemnajsti. Korakamo skozi obdobje, ki prinaša najlepše trenutke. In veš, zavedamo se, koliko prijetnih spominov smo do danes že ustvarili skupaj s tabo. Skupaj se trudimo ženski spol na vsak način postaviti na mesto, kamor spada. Na 'kraljevi prestol'. Ženske smo vendar kraljice (cosmo) sveta.

Verjamemo, da nam dobro uspeva. Zabavne neustrašne ženske so besede, ki najlepše in najlažje opišejo tiste, ki cosmo vsebino pripravljamo, in vas, ki roza strani vsak mesec zvesto prebirate. Cosmopolitan svojo idejo opogumljanja, izobraževanja in zabavanja pripadnic nežnejšega spola na tem planetu širi že od leta 1965, ko ga je Helen Gurley Brown, svojevrstna prapra Carrie Bradshaw, ustanovila. Cosmo je postal več kot samo revija. Je prijatelj in vodnik za dekleta, ki si želijo več, vroč ljubimec in #lajfstajl guru. Ruši aktualne tabuje. Opogumlja, ko to potrebuješ.

Je tvoj navdih. Je biblija ženskih pravic – svobode govora, oblačenja in življenjskih izbir. Cosmo je polnoleten! Želimo si, da ta rojstni dan proslavimo skupaj in da – kot je v navadi – za rojstni dan prejmeš darilo. Mi smo ga že prejeli – ti, draga bralka, si naše darilo. Darilo tebi ob naši polnoletnosti pa je lušten cosmo koledarček, na katerega dekleta vsako leto tako težko čakate, in še bolj pisana ter vsebinsko bogata številka.

Če te zanima, kako je videti zakulisje snemanja, pa si poglej spodnji posnetek. 😉

Pri ustvarjanju naslovnice so sodelovali:

Zvezda z naslovnice: @anamariagoltes
Foto: @lukasvetic
Ličenje: @sfumatomakeup
Frizura: @iannrichie za @micstyling
Art direktorica: @petracvelbar
Intervju: @deklica_si
Produkcija: @cosmopolitansi
Nakit: @zlatarnacelje