VIDEO: Talent te 6-letnice te bo osupnil!

6-letna Francozinja Manuela Diaz je resnično izjemen talent. Ne bo ti je treba poslušati dolgo, da to spoznaš tudi sama. 

VIDEO: Talent te 6-letnice te bo osupnil! (foto: Youtube) Youtube
8. 3. 2016

Komaj 3 leta je imela Manuela Diaz, ko je začela prepevati pesmi priljubljenega francoskega pevca Johnnyja Hallydaya. Zdaj, pri šestih, poje tako izjemno, da je ob njenem petju osupnil ves svet.

Pred dvema letoma je naredila priredbo pesmi "Andalouse", ki jo prepeva zmagovalec tretje sezone francoske oddaje "The Voice", Kenji Girac, in video je postal viralna uspešnica. Ogledalo si ga je več kot 1,6 milijona ljudi.

Manuela Diaz

Manuela s svojim očetom (foto: Manuela Diaz Facebook)

Oče je želel hčerki uresničiti sanje in je video poslal menedžerju Kenjija Giraca. Kenji je bil tako navdušen, da jo je povabil, naj pesem odpoje zanj, ob njegovi spremljavi. Njuno glasbeno srečanje si lahko ogledaš v spodnjem videu, v katerem Manuela res izjemno odpoje njegovo pesem. 

Manuelin oče je povedal, da je Manuela ciganske krvi, zato ima glasbo v sebi. Dejal je še, da ji bodo vedno stali ob strani, če bo želela narediti glasbeno kariero, da pa gredo počasi, korak za korakom, in ne prehitevajo dogodkov.

Manuela ima sicer na na Youtubu in na Facebooku že več desettisoč sledilcev, ki so navdušeni nas njenimi priredbami. Tako da se za njeno glasbeno pot zagotovo ne gre bati.